FinansWatch

Forlod ledelsen i fintech-bank pga. "fit and proper": Nu skal han være erhvervsmægler

Danmarks største mæglerkæde, EDC Poul Erik Bech, udvider partnerkredsen i Herning, hvor man får et år siden opkøbte områdets ældste mæglervirksomheden. Den nye erhvervspartner, Terkel Præst Berthelsen, er hentet hos Horten Advokater og har en fortid i den finansielle sektor.

"Jeg har lige siden studietiden gået med en ejendomsmægler i maven, men da jeg blev færdiguddannet, herskede Finanskrisen, så jeg syntes dengang, at det var for usikkert og begyndte i den finansielle sektor i stedet," udtaler Terkel Præst Berthelsen. | Foto: PR / EDC Poul Erik Bech

Terkel Præst Berthelsen er den 15. september tiltrådt som ny erhvervspartner i EDC Poul Erik Bech i Herning. Det skriver mægleren i en pressemeddelelse.

Den 40-årige Berthelsen kommer fra en stilling som sales executive i Horten Advokater, hvor han været ansat siden juli 2020. Han er født og opvokset i Herning, hvor han bor med sin kone og tre piger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nordfyns Bank firdobler resultat

Vækst på toppen og tilbageførte nedskrivninger sender Nordfyns Banks resultat i vejret efter årets første ni måneder. Tredje kvartal spæder til med en bundlinje, der er 70 pct. højere end samme kvartal i fjor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs