FinansWatch

Stifter uenig med ny topchef og ejere om baggrund for direktørskifte i Yourpay

Afgående direktør og ejere i betalingsvirksomheden Yourpay har modstridende forklaringer på stor ledelsesrokade i virksomheden. Stifter Mathias Gajhede holder nu en pause før nye projekter kommer på paletten, da opgaver, som han "ikke har været 100 meter-mester i", har tæret på kræfterne.

Mathias Gajhede stiftede i 2013 Yourpay, men er ikke længere direktør i selskabet og har solgt sin sidste ejerandel | Foto: Yourpay/PR

Der er divergerende holdninger mellem Mathias Gajhede og Yourpays ejerkreds til, hvorfor stifteren tidligere på måneden forlod selskabet.

I pressemeddelelsen fra den danske kreditkortindløser Yourpay, hvor det blev offentliggjort, at Mathias Gajhede ikke længere er adm. direktør i selskabet, lyder det, at direktørskiftet "skete på baggrund af en beslutning, som blev truffet i ejerkredsen". Kapitalforvalteren Artha er majoritetsaktionær i Yourpay.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Bankerne trækker sig mere og mere fra drilling og olie

For selskaber som Odfjell Drilling er det blevet en krævende opgave at overtale bankerne til at komme med ny finansiering. Bankerne fortsætter med at trække sig fra oliesegmentet, da "mange selskaber fortsat er i en udfordrende situation," siger Nordea-chef.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs