FinansWatch

Fintech-direktør i Visma e-conomic: "Jeg vil simpelthen ikke acceptere at vi skal arbejde 60-70 timer om ugen"

30 år gammel og direktør for fintech i Visma e-conomic. I Nicolai Hofsøs team er den gode arbejdskultur i højsædet for i sidste ende at kunne levere det bedste til dem, det hele handler om - nemlig kunderne.

Foto: Visma e-conomic/PR

Ni måneder som product line manager for projektet Smart Bank, seks måneder med titlen "Head of Fintech", og nu senest seks måneder som direktør for Fintech og Økosystem.

På bare ét år har Nicolai Hofsø taget fintech-delen af Visma e-conomic fra at være et mindre forretningsområde til at være et væsentligt strategisk ben af virksomheden. Inden året er omme, er de lige knap 20 medarbejdere i afdelingen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs