FinansWatch

Revolut træder skridt ud af finansbranchen

I fremtiden kan Revoluts app også hjælpe, når man skal på ferie.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Fintech-selskabet Revolut vil ikke længere nøjes med at være en digfital bank. Det britiske selskab lancerer nemlig nu "Stays", hvor kunderne kan booke hotelværelser i bankudfordrerens app.

For at trække kunder til tjenesten, har Revolut reserveret 70 mio. pund, eller hvad der svarer til cirka 600 mio. kr., til at give 10 pct. cash back på brugernes hotelregninger. Stays vil i første omgang blive udrullet på hjemmemarkedet i Storbritannien. Det skriver mediet Finextra.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs