FinansWatch

Udrulning af MitID udskydes med to måneder

August skulle være startskuddet til udrulningen af NemID's afløser, men det bliver nu udskudt til oktober. Flere brugere skal være med i testfasen. Alle brugere vil være overgået til den nye løsning i sommeren 2022.

MitID ejes af et partnerskab bestående af Digitaliseringsstyrelsen og Finans Danmark. | Foto: PR/Digitaliseringsstyrelsen

De første brugere skulle efter planen have taget MitID, som er afløseren for Nem ID, i brug i august, men det bliver nu udskudt til oktober. Det oplyser Digitaliseringsstyrelsen i en pressemeddelelse.

"Borgernes oplevelse af MitID har topprioritet, og derfor vil vi gerne sikre, at de får en tryg og god oplevelse, når de skal i gang med at bruge MitID. Derfor forlænger vi nu testperioden, så flere kan teste MitID og alle løsningens funktionaliteter, inden vi ruller løsningen ud til hele Danmark," siger Adam Lebech, vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs