FinansWatch

Dansk fintech-selskab køber mindre konkurrent i aktiehandel: Det er meget bedre end kontanter

Danske Shopbox har opkøbt et mindre selskab med et tilsvarende produkt. Det sker som led i den konsolideringsbølge, bestyrelsesformand og stifter Christian Zigler har bebudet. Han kigger fortsat på opkøb og har dialog med svensk selskab.

Foto: PR/Shopbox

Om få år vil der være en dominerende fintech-markedsleder indenfor betalingsindustrien, lød det tidligere i år fra Shopbox' stifter og formand Christian Zigler, og det er nu rykket et skridt nærmere.

Shopbox har opkøbt selskabet Sofier, der laver en nogenlunde tilsvarende løsning, men er et noget mindre selskab. Købet er sket gennem et aktiebytte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs