FinansWatch

Dansk fintech-selskab gør klar til international ekspansion

I løbet af efteråret og vinteren vil dansk fintechselskab ud over landets grænser. For at indfri planerne skal selskabet ansætte i stor stil. "Vi har været en smal organisation," siger direktør.

Mikael Nilsson står i spidsen for November First. | Foto: PR/November First

Efter at have været sat tilbage af coronakrisen står det danske fintechselskab November First nu på tærsklen til at indlede en international ekspansion. Når sommerferien er ovre, skal selskabet, der står bag en betalingsløsning målrettet virksomheder, ansætte mange nye medarbejdere og hente penge, så det er rustet til at brede sin betalingsløsning ud i andre europæiske lande.

"Sommerferien går med at realisere de aftaler, vi netop har indgået i Danmark, samt at sikre at vores platform er skalerbar i samarbejde med Microsoft. Og fra oktober skal vi kigge til udlandet og forhåbentlig også ud og rejse en større fundingrunde," siger stifter og adm. direktør Mikael Nilsson.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nordfyns Bank firdobler resultat

Vækst på toppen og tilbageførte nedskrivninger sender Nordfyns Banks resultat i vejret efter årets første ni måneder. Tredje kvartal spæder til med en bundlinje, der er 70 pct. højere end samme kvartal i fjor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs