FinansWatch

Fintechselskab med rygstød fra Visa vil indtage Europa med ny betalingsløsning

Fintechselskabet Vibrant har med Visa i ryggen Lanceret en ny betalingsløsning, så virksomheder kan tage imod kortbetaling gennem en telefon-app. Stifteren vil ramme SMV-segnmentet i Danmark, men satser på størst succes i andre europæiske lande, der mangler den danske digitale infrastruktur.

Kasper Enggaard Krog var adm. direktør i selskabet Lix Technologies, som skulle være en slags Spotify for studiebøger, og det blev lukket ned i juli sidste år. "De fleste iværksættere har slået en kolbøtte eller to inden de rammer dagen og vejen, og denne gang har vi startet med at bygge vores værdier som team, skabt et moralsk kompas og sikret, at alt, vi gør, er testet af 20-50 kunder. Vores ører stritter i forhold til, hvad kunderne siger, gør og ønsker. Det var vi ikke dygtige nok til i Lix," siger Kasper Enggaard Krog. | Foto: PR/ Vibrant

Det unge aarhusianske fintechselskab Vibrant har i samarbejde med Visa lanceret en ny betalingsløsning, der skal gøre betalingsterminaler overflødige. Med Vibrants app kan erhvervsdrivende nemlig tage imod betaling med både Visakort og Mastercard udelukkende ved hjælp af en androidtelefon.

"Mange mindre virksomheder har store omkostninger i at betale dyre abonnementer til betalingsterminaler, hvor de er bundet af at skulle have en bestemt slags hardware. Vi har lavet en model, hvor vi er fuldt ud transparente om, hvad det koster, og hvor det ikke er baseret på abonnementer, men hvor virksomhederne betaler for hver enkelt transaktion," siger Kasper Enggaard Krog, der er adm. direktør og stifter af Vibrant.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Hunde gav færre men dyrere skader i 2020

Der blev anmeldt færre skader, som hunde stod bag, i 2020, end der gjorde året forinden. Til gengæld måtte forsikringsselskaberne betale mere i erstatning for skaderne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs