FinansWatch

Nystartet fintech henter flere finansprofiler

Fintech-virksomheden United Fintech har tilføjet to tidligere EQT-partnere og en tidligere Bloomberg-chef til virksomhedens advisory board.

Christian Frahm, stifter af United Fintech, solgte i 2016 og 2019 CFH Clearing til Playtech for i alt 825 mio. kr. | Foto: United Fintech/PR

Christian Frahm, stifter og adm. direktør i fintech-virksomheden United Fintech, har hentet en række prominente finansfolk til virksomhedens advisory board, skriver Børsen.

Det drejer sig om de to tidligere partnere i kapitalfonden EQT Peter Korsholm og Jannik Kruse Petersen, Russel Levy, der i to årtier opbyggede Bloombergs forretning i Europa, Michel André, IT-direktør i Saxo Bank gennem 14 år samt Bruun & Hjejle-partneren Morten Jensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Banker frygter hvidvasksager med betalingsinstitutter i folden

Det er vanskeligt at navigere mellem betalingsloven og hvidvaskloven. Sådan lyder det fra Sydbank i kølvandet på en ny afgørelse om, at banken har brudt betalingsloven ved at afvise betalingsinstitut. Vejledning fra myndigheder er ikke nok, mener Gert Jonassen, adm. direktør i Al Bank. Styrelse ser ingen regelkollision.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs