FinansWatch

Amerikansk myndighed er splittet om regulering af kryptovaluta

To medlemmer af ledelsen hos den amerikanske børsmyndighed har modstridende syn på, om og hvordan handel med eksempelvis Bitcoin skal reguleres.

Securities and Exchange Commission har hovedsæde i Washington D.C. | Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvordan skal kryptovalutaer reguleres? Det spørgsmål bliver der givet vidt forskellige svar på, hvis man spørger to af de fem kommissærer hos den amerikanske børsmyndighed Securities and Exchange Commission (SEC), skriver Financial Times.

Gary Gensler, der er formand for SEC-kommissionen, har tidligere slået til lyd for, at reguleringen af kryptovalutaer skal ligne de regler, som almindelig aktiehandel er underlagt. Helt anderledes på sagen ser Hester Peirce, der ligeledes er én af de fem kommissærer i spidsen for SEC.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nyt forsikringsselskab er landet på garantifondens bord: Flere parametre letter sagen

Gefion Insurance bliver det femte forsikringsselskab, der kommer under Garantifonden for Skadeforsikringsselskabers behandling på godt fire år. Både Folketinget og Finanstilsynet har dog gjort den nytilkomne sag noget lettere at håndtere end de foregående danske forsikringskonkurser, ligesom det økonomiske omfang af sagen er noget mindre, fortæller direktør Torben Garne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs