FinansWatch

Brokere: Svært at få en forretning ud af MitID

Der er stor aktivitet hos de såkaldte brokere af MitID, der i disse måneder arbejder på at lukke og eksekvere aftaler med kunder forud for lanceringen af MitID efter sommerferien. Men markedet blev aldrig, hvad man havde håbet, lyder det fra flere.

Næste generation af NemID bliver uden nøglekort | Foto: Mads Allingstrup

Det marked, som en håndfuld MitID-brokere i disse måneder kæmper for at få hul på forud for lanceringen af MitID senere på året, er på en gang både kæmpestort og lillebitte.

Antallet af potentielle aftaler er nemlig enormt. Men forretningsområdet er samtidig til at overse og er for flere brokeres vedkommende noget, man tilbyder, fordi MitID er så stort, at man er nødt til at have det på hylderne, hvis man beskæftiger sig med eID-området.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs