FinansWatch

Fintech-chef i kritik af egne anbefalinger: "Det er et ringe resultat men det er et resultat"

En række finansorganisationer og fintech-virksomheder har præsenteret ni anbefalinger til at tiltrække og fastholde talent til den danske fintechbranche. Men anbefalingerne kommer ikke til at løse problemet, siger direktør i fintech-virksomhed og medunderskriver på anbefalingerne.

Adm. direktør i November First, Mikael Nilsson, har sendt størstedelen af sin IT-afdeling til Portugal og Indien, pga. vanskeligheder ved at fastholde arbejdskraft i Danmark. | Foto: PR/November First

En række finansorganisationer gik i fredags ud med ni anbefalinger til, hvordan samfundet bedre kan tiltrække talent til fintech-sektoren.

Anbefalingerne er udarbejdet i samarbejde med en række fintech-virksomheder – herunder Newbanking, Subaio og November First.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nyt forsikringsselskab er landet på garantifondens bord: Flere parametre letter sagen

Gefion Insurance bliver det femte forsikringsselskab, der kommer under Garantifonden for Skadeforsikringsselskabers behandling på godt fire år. Både Folketinget og Finanstilsynet har dog gjort den nytilkomne sag noget lettere at håndtere end de foregående danske forsikringskonkurser, ligesom det økonomiske omfang af sagen er noget mindre, fortæller direktør Torben Garne.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs