FinansWatch

Forbrugslånsbank indgår samarbejde med Google Pay

De nordiske kunder i Resurs Bank vil fremover kunne betale med Google Pay. Aftalen er en del af forbrugslånsbankens plan om at tilbyde kunderne et bredt spektrum af betalingsløsninger.

Foto: Matt Rourke/AP/Ritzau Scanpix

Som led i sin strategi om at tilbyde kunderne en bred vifte af digitale betalingsløsninger har Resurs Bank indgået et samarbejde med Google Pay.

Det skriver banken i en pressemeddelelse.

Aftalen gør det muligt for bankens nordiske kunder med et Mastercard at benytte Google Pay til mobile betalinger.

"Vi ser Google Pay som et yderligere skridt i Resurs Banks strategi om at tilbyde vores kunder en stadig bredere palette af digitale services, der forstærker den gode kunderoplevelse. Udviklingen passer med vores app, hvor vi for nylig har lanceret forskellige nye funktioner i vores digitale grænseflade til kunderne. Vi har noteret os en stærk tendens i forhold til antallet af downloads," lyder det fra Anna Nauclèr, CCO i Resurs Bank inden for området Nordic Payment Solutions.

Resurs Bank specialiserer sig i forbrugsfinansiering, hovedsageligt gennem et netværk af partnere inden for detailhandlen.

70 stillinger forsvinder i forbrugslånsbank

Resurs Bank får ny topchef med fintech-baggrund 

Mere fra FinansWatch

Investeringsforeninger frygter eksplosion af nye produkter

Nye regler om bæredygtig rådgivning i bankerne kan få antallet af investeringsprodukter til at eksplodere, og investeringsforeningerne får meget svært ved at følge med. Hvis både sommerfugle på Mors og truede skildpadder i Afrika skal tilgodeses, kan administrationen lægge forretningen ned.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs