FinansWatch

Mobilepay tager vigtigt strategisk skridt med aftale med svensk betalingsgigant

På sigt kan onlinehandel udgøre halvdelen af Mobilepays forretning. Derfor skal selskabet indgå flere aftaler med internationale betalingsvirksomheder, lyder det fra topchef efter at have annonceret et samarbejde med svenske Klarna.

Claus Bunkenborg er direktør i Mobilepay. | Foto: Mobilepay/PR

Mobilepays aftale med den svenske betalingsgigant Klarna er en vigtig strategisk milepæl, der gerne skal følges op af flere lignende aftaler, lyder det fra direktør Claus Bunkenborg.

"Der er en håndfuld store internationale PSP’ere (betalingstjenesteudbydere, red.), hvor det er vigtigt, at vi er med, hvis vi skal kunne dække alle webbutikker. Aftalen med Klarna er den første af de helt store aftaler og er på den måde vigtig for os. Vi arbejder på flere aftaler," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Banker frygter hvidvasksager med betalingsinstitutter i folden

Det er vanskeligt at navigere mellem betalingsloven og hvidvaskloven. Sådan lyder det fra Sydbank i kølvandet på en ny afgørelse om, at banken har brudt betalingsloven ved at afvise betalingsinstitut. Vejledning fra myndigheder er ikke nok, mener Gert Jonassen, adm. direktør i Al Bank. Styrelse ser ingen regelkollision.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs