FinansWatch

It-investor vil have danske virksomheder på banen efter notering af kryptobørs til 500 mia. kr.

Danske Lars Dalgaard vil have danske virksomheder til at bruge flere ressourcer på krypto og blockchain.

Coinbase blev i denne uge børsnoteret til en markedsværdi på ca. 530 mia. kr. på Nasdaq-Børsen i New York. | Foto: Nasdaq / PR

Den danske it-investor Lars Dalgaard, der i 2011 solgte cloudvirksomheden Successfactors, er bekymret på dansk erhvervslivs vegne, fordi virksomhederne risikerer at sakke efter, når det kommer til synet på kryptovaluta, skriver Børsen.

Det siger han, efter at kryptovalutaen Coinbase, hvor han har været investor siden 2013, i denne uge blev noteret på Nasdaq-Børsen i New York til en markedsværdi på 86 mia. kr., svarende til ca. 530 mia. kr.

"Danske virksomheder bør lave en koncentreret, velsondret investering i at udforske, hvad krypto og blockchain kan bruges til hos dem," siger Lars Dalgaard, der betegner det som "en mindre skandale", at der ikke er en kryptoafdeling i alle dele af dansk erhvervsliv. 

Børsnotering af Coinbase kan kapitalisere på krypto-optur

Førende kryptoplatform vil børsnoteres

Lars Seier ser problemer for Facebooks kryptovaluta: "Der er stor risiko for, at projektet ikke bliver realiseret" 

Mere fra FinansWatch

Klager over Tryg fylder op hos ankenævn

Målt i forhold til markedsandel ligger Tryg i top når det kommer til kundesager, der er gået i en så stor hårdknude, at de skal behandles af Ankenævnet for Forsikring. Tryg fremhæver selv en stor vækst som årsag og påpeger, at antallet af klager udgør en brøkdel af de samlede sager.

Lokalbank gennemfører første transaktion med NemID-efterfølger

En succesfuld test indskriver Hvidbjerg Bank som den første til at gennemføre en transaktion med det kommende MitID-system. "Efter sommerferien forventer vi, at vores kunder vil være nogle af de første, der får mulighed for at benytte Danmarks nye digitale ID," siger serviceleder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs