FinansWatch

Lunar letter onlinehandel med integration af ny løsning i appen

Kunder i fintechbanken Lunar kan fremover klare den påkrævede tofaktorgodkendelse direkte i appen i stedet for at godkende med Nemid.

Foto: PR/Lunar

I 2021 er det blevet et krav, at kunder, der handler på internetter, skal bruge såkaldt tofaktorgodkendelse. Det betyder i praksis, at en handel skal godkendes med Nemid, men det volder mange problemer, og mange kunder går i stå.

Derfor har Lunar nu implementeret en ny løsning i sin app, så kunder med Lunar-kortet kan godkende i bankappen, i stedet for Nemid-app eller nøglekord.

“Det skal både være sikkert og nemt at handle online, og vi kan se, at onlinehandlen er braget frem, men samtidig at nogle kunder går i stå i købsprocessen. Derfor har vi forenklet tofaktorgodkendelsen, så du kan godkende i din Lunar-app, når du køber online med dit kort,” siger Jens Stürup, chef for kort og betalinger i Lunar, i en pressemeddelelse.

De nye krav handler om såkaldt stærk kunde autentifikation, SKA, og det er dette, som man nu kan gøre gennem Lunar-appen.

“I forlængelse af de nye krav om SKA, hvor man skal autentificere oftere, har vi fået en interesse i at styrke købsoplevelsen. Alle vores kunder har mobilbank, og derfor giver det rigtig god mening for os at lave det som en mulighed direkte i appen,” siger Jens Stürup i meddelelsen.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs