FinansWatch

Fintech-startup opruster platform med forsikringer mod cyberangreb

Cyberangreb kan have store konsekvenser for mindre virksomheder. Det vil løn- og fintech startuppet Zenegy beskytte sine kunder imod gennem et nyt samarbejde om forsikringer med Tryg.

Stifterne af løn- og fintech startuppet Jes Tækker Stemann Brinch (tv) og Jacob Wandt udvider nu deres HR-platform med forsikringer mod cyberkriminalitet i et nyt samarbejde med Tryg. | Foto: Zenegy/PR

Mindre og mellemstore virksomheder er i høj grad udsat for cyberkriminalitet i form af virus- og hackerangreb via mails, telefoner og computere.

Løn- og fintechiværksætteren Zenegy opruster nu sit forsvar overfor de cyberkriminelle gennem et samarbejde med Tryg om cyberforsikringer, der kan beskytte virksomhederne mod de store tab, cyberkriminalitet kan medføre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Tyskland vinder armlægning om ny ESMA-chef

EU's medlemslande er efter lang tids stridigheder blevet enige om, hvem de gerne vil pege på som ny chef for det magtfulde markedstilsyn ESMA. Nu udestår en enkelt godkendelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs