FinansWatch

Nets fuldender polsk milliardhandel

Nets' køb af polsk betalingsvirksomhed med en omsætning på over 400 mio. kr. er nu endegyldigt. Købet fuldender produktpaletten til landets forretninger, siger adm. direktør Bo Nilsson.

Bo Nilsson, adm. direktør i Nets-koncernen | Foto: PR/Nets

Nets' europæiske opkøb fortsætter, og denne gang er det polske Polskie ePłatności, PeP, der står for skud. Det er en betalingsvirksomhed, der beskrives som en af landets førende full-service udbydere samt en af de hurtigst voksende. Købet er netop blevet godkendt af alle relevante myndigheder, fremgår det af en meddelelse.

PeP fokuserer primært på mindre forretninger og har over 160.000 betalingsterminaler i landet, fremgår det. Nets har også tidligere købt selskabet Dotpay/Ecard, ligesom der er indgået en strategisk partnerskabsaftale med selskabet Przelewy24.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fusionsdebutant vil søge råd og hjælp hos venner

En opringning fra den kommede partner satte Middelfart Sparekasses topchef, Martin Baltser, på sporet af en fusion med Folkesparekassen. Det vil dog være den første af slagsen i Middelfart, og sparekassedirektøren håber derfor på råd og vejledning fra i den henseende mere erfarne venner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs