FinansWatch

Penneo-konkurrent forventer fordobling af vækst i 2020

Med sin signatur- og salgsplatform vinder GetAccept frem i Danmark.

Peter Haahr Rasmussen er salgsdirektør og Country Manager hos GetAccept i Danmark.

Siden indtoget på det danske marked i marts sidste år, er virksomheden GetAccept vokset fra 1 til 10 medarbejdere. Forventningen for 2020 er at fordoble væksten.

GetAccept er en cloud-baseret signatur- og salgsplatform og dermed en direkte konkurrent til det børsnoterede selskab Penneo. GetAccepts kundekartotek på cirka 200 virksomheder spænder bredt og indeholder alt fra it- og techvirksomheder til håndbold og fodboldklubber, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

"Platformen vinder i sær indpas hos meget salgsfokuserede virksomheder. Vi har et helt lag oven på den digitale signatur, hvor vi aktiverer salgsstyrken hos virksomhederne. Her er bl.a. personlige videobeskeder, live chat og dokumentanalyser essentielle funktioner", udtaler Peter Haahr Rasmussen, der er salgsdirektør og Country Manager hos GetAccept i Danmark.

Han forventer at passere fem millioner i omsætning i 2020.

"Vi har aldrig booket så mange møder som under coronakrisen, og vi forventer at det øgede digitale moment, der er opstået i kølvandet på coronakrisen, kun er en fordel for en digital platform som GetAccept," siger Peter Haahr Rasmussen i pressemeddelelsen.

GetAccepts har svensk hovedkontor med 110 ansatte.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere