FinansWatch

Lunar indgår partnerskab med Counter Strike-hold

Fintechbanken og det danske e-sportshold Astralis har indgået en ny aftale, der skal få brugere til at tjekke bankappen oftere. Samtidig kan man få særligt betalingskort.

Foto: PR/Lunar

Arbejdernes Landsbank sponsorerer midtjyske FC Midtjylland, Sparekassen Kronjylland har Randers FC og Skjern Bank har i årevis støttet Skjern Håndbold.

Sponsorater er ikke nye i den danske bankverden, men alligevel går fintechbanken Lunar en lidt anden vej. I en pressemeddelelse skriver banken, at man nu er blevet sponsor for esportsholder Astralis, der er særligt kendte for præstationer i skydespillet Counter Strike.

Aftalen vil løbe i tre år, og foruden den rene sponsordel vil der være en række tilbud til bankens kunder i appen. Det vil eksempelvis være interviews med spillerne på Astralis.

Vi sammensmelter bank og underholdning på en måde, som ikke er set før. Det gør vi for at bryde med grænserne for, hvad en bank er og hvordan man kan styre sine penge og få en oplevelse udover det sædvanlige," siger Ken Villum Klausen, adm. direktør og stifter af Lunar, i meddelelsen.

"Når man ikke kan lade være med at tjekke sin bankapp hver dag, engagerer man sig i sin økonomi på en helt ny måde og får forhåbentligt mere kontrol og råd til mere. Vi kan se, at mange af vores egne brugere allerede nu bruger tid og ressourcer på esport og gaming, og efterspørgslen fortsætter med at vokse," fortsætter han.

Foruden det digitale indhold vil Lunar-kunder også kunne få et særligt Astralis-betalingskort, hvor holdets logo er på forsiden.

Fra Jakob Lund Kristensen, kommerciel direktør og medstifter af Astralis Group, lyder det:

"Esport og især Astralis appellerer til en bredere og bredere demografi, men en af vores helt store styrker er stadig adgangen til en generation af digitalt indfødte. Lunars måde at tænke bank, gamification og digital underholdning matcher på mange områder det, vi kan levere og den målgruppe, vi primært henvender os til."

Aftalen har "væsentlig kommerciel værdi" for Astralis, og Lunar vil være eksklusiv finansiel partner i Norden.

Finansiel vagthund opretter tilsynskontor til nichebanker for at ruste sig til fremtiden

Lunar indgår samarbejde med fintech-kollega

Lunar får kapitalindsprøjtning på 150 mio. kr.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere