FinansWatch

E-boks udruller bankejet online-værktøj for testamenter i hele Norden

Testaviva, der er et online-værktøj til juridiske dokumenter, gør klar til nordisk ekspansion. En af hovedejerne, Arbejdernes Landsbank, ser stort potentiale i teknologien.

Foto: Arbejdernes Landsbank / PR

Den danske tech-virksomhed Testaviva har i årets tre første måneder vokset med 125 procent til mere 60.000 brugere. Ekspansionen fortsætter nu ud over Danmarks grænser. Samarbejdspartneren E-boks vil således udrulle platformen, der giver online assistance med testamenter og andre juridiske papirer, i resten af de nordiske lande.

"Norden er nok verdens mest digitale region, og nu hvor vi ruller Testaviva ud, giver vi mange millioner brugere mulighed for at få styr på den personlige jura, som for mange virker som et uoverskueligt og utilgængeligt projekt," udtaler Erik Abildgaard Knudsen, produktdirektør i E-boks, der er halvt ejet af Nets, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Tyskland vinder armlægning om ny ESMA-chef

EU's medlemslande er efter lang tids stridigheder blevet enige om, hvem de gerne vil pege på som ny chef for det magtfulde markedstilsyn ESMA. Nu udestår en enkelt godkendelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs