FinansWatch

E-boks udruller bankejet online-værktøj for testamenter i hele Norden

Testaviva, der er et online-værktøj til juridiske dokumenter, gør klar til nordisk ekspansion. En af hovedejerne, Arbejdernes Landsbank, ser stort potentiale i teknologien.

Foto: Arbejdernes Landsbank / PR

Den danske tech-virksomhed Testaviva har i årets tre første måneder vokset med 125 procent til mere 60.000 brugere. Ekspansionen fortsætter nu ud over Danmarks grænser. Samarbejdspartneren E-boks vil således udrulle platformen, der giver online assistance med testamenter og andre juridiske papirer, i resten af de nordiske lande.

"Norden er nok verdens mest digitale region, og nu hvor vi ruller Testaviva ud, giver vi mange millioner brugere mulighed for at få styr på den personlige jura, som for mange virker som et uoverskueligt og utilgængeligt projekt," udtaler Erik Abildgaard Knudsen, produktdirektør i E-boks, der er halvt ejet af Nets, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fusionsdebutant vil søge råd og hjælp hos venner

En opringning fra den kommede partner satte Middelfart Sparekasses topchef, Martin Baltser, på sporet af en fusion med Folkesparekassen. Det vil dog være den første af slagsen i Middelfart, og sparekassedirektøren håber derfor på råd og vejledning fra i den henseende mere erfarne venner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs