FinansWatch

Fintech-virksomhed fik hjælp fra vækstinitiativ til amerikansk sats

Et vækstprogram fik danske Viabill til at tage springet til USA. "Der er et gigantisk uudnyttet markedspotentiale for os," siger direktør.

Jan Lytje-Hansne stiftede Viabill i 2009. Foto: Morten Lau-Nielsen/ERH

Den danske fintech-virksomhed Viabill har nydt godt af vækstinitiativet Nordic Scalers, der har til formål at støtte nordiske virksomheder i at komme ind på markeder uden for Norden.

Ifølge Berlingske åbnede selskabet kontor i USA for fem måneder siden som en forlængelse af sin deltagelse i vækstprogrammet, der hører under de nordiske regeringers samarbejdsorgan Nordisk Ministerråd.

Nu ser direktør Jan Lytje-Hansen et stort potentiale på den anden side af Atlanterhavet.

"Vi valte at gå på det amerikanske marked, fordi vi oplever, at der er stor efterspørgsel på det, vi tilbyder. På nuværende tidspunkt er der ikke andre, som tilbyder den samme løsning som Viabill til mindre og mellemstore virksomheder, fordi konkurrenterne kun fokuserer på de store. Der er et gigantisk uudnyttet markedspotentiale foran os i USA," siger han til Berlingske.

Viabill samarbejder med webshops i både Danmark, Norge og USA og giver kunderne mulighed for at dele deres betaling op i bidder mod at betale et gebyr på 49 kr. om måneden.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.)

Profitable finanstjenester ramt af møgsager: "Vi gør alt for at leve op til lovgivningen"

Dansk betalingsfirma etablerer sig i USA

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere