FinansWatch

Mobilepay indfører nyt månedligt gebyr

Den populære mobilbetalingstjeneste er på vej med et nyt gebyr til de mindste erhvervsdrivende.

Foto: Philip Davali/EB

Mobilepay oplyser i et brev til sine erhvervskunder, at man er på vej med et nyt gebyr. Det vil ramme de kunder, som ikke har en betalingsterminal, men bruger konceptet "Myshop." Det skriver Ekstra Bladet.

Her fremgår det, at kunder i forvejen betaler 30-75 øre per transaktion, og avisen har talt med en brændesælger fra Nordfalster, Thomas Billeschou-Hansen fra AP Energi.

"Jeg har en lille biks, hvor jeg sælger brænde. Jeg sælger 10 til 15 læs om måneden. Derfor giver det ingen mening for mig, at betale for en dankort-terminal. MobilePay var den perfekte løsning både for mig og mine kunder, men nu rammer et nyt gebyr. Det er skruen uden ende," siger han til avisen og hentyder til, at der var gratis dengang, han modtog kontanter.

Hos Mobilepay er presseansvarlig Peter Kjærgaard forstående overfor kritikken, men fortæller også, at det koster penge at drive den populære mobilbetalingsløsning.

"Som alle mulige andre virksomheder, skal vi have indtægter og udgifter til at hænge sammen. Derfor har vi kigget på, hvordan vi kan tjene penge på det her på en hensigtsmæssig måde, hvor vi stadig har en hensigtsmæssig prisstruktur samtidig med, vi er den mest konkurrencedygtige løsning," siger han til Ekstra Bladet.

 

Nyt betalingsprojekt åbner flere forretningsmuligheder for danskstiftet fintech-selskab 

Danske Bank har prioriteret mobilbank over Apple Pay 

Kapitalfond køber tysk betalingsgruppe for mere end 4 mia. kr. 

 

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs