FinansWatch

Nets nu formelt hovedejer af en af de største online betalingsleverandører i Polen

De polske myndigheder har nu godkendt en strategisk alliance, der indebærer konsolidering på betalingsområdet og gør betalingsformidleren Nets til hovedejer af en af de største online betalingsleverandører i Polen.

De polske myndigheder har sagt "ja" til Nets' strategisk alliance polske med Przelewy24. Det skriver Nets i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at Nets konsoliderer sine aktiviteter i området i et fælles selskab, der gør betalingsformidleren til hovedejer af en af de største online betalingsleverandører i Polen.

"Aftalen med Przelewy24 gør os til én af de største inden for online betalingsløsninger i Polen og styrker samtidig vores samlede position i Europa. Ved at gå sammen opnår vi en øget industriel skala og synergier relateret til innovation, hvilket vil styrke selskabets respektive brands, der fortsætter som hidtil," udtaler Bo Nilsson, topchef i Nets, i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs