FinansWatch

Hjælporganisation klar til at optrappe gebyrstrid med tavs Nets

Børns Vilkår er en af flere hjælpeorganisationer, der forgæves at prøvet på at få betalingsformidleren Nets til at sænke sit gebyr for betalingsservice. Men intet er sket, og derfor søger Børns Vilkår nu andre veje, skriver nyhedsmediet Finans. Nets har ingen kommentarer.

Foto: Søren Bidstrup / Ritzau Scanpix

Gebyret på 4,32 kr. for at foretage transaktioner gennem Betalingsservice koster hjælpeorganisationerne herhjemme store millionbeløb om året.

Derfor har en række organisationer med Børns Vilkår i spidsen forsøgt at få Nets, der ejer Betalingsservice, til at skære i gebyret, men intet er sket, og derfor vil Børns Vilkår nu se, om der er andre måder at presse Nets på, skriver nyhedsmediet Finans.

"Selv om man ikke kan regulere gebyrbetalingen politisk, kan man godt forestille sig andre måder, hvorpå man skaber nogle forsvarlige vilkår for de organisationer, der bidrager til at løse de problemer, som regeringen og dens støttepartier ønsker at løse," lyder det fra Rasmus Kjedal, direktør i Børns Vilkår.

Sagen har fået Danske Bank til at holde møder med hjælpeorganisationerne, men det er der endnu ikke kommet noget ud af, og Nets har ingen kommentarer til sagen.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs