FinansWatch

Innovationsbureau udskriver finanskonkurrence med pris på 13 mio. kr.

Et britisk innovationsbureau har igangsat en ny konkurrence med fokus på open banking, hvor vinderen kan se frem til en pris på knap 13 mio. kr.

Foto: Kasper Palsnov / Ritzau Scanpix

Det britiske innovationsbureau Nesta sætter med ny konkurrence fokus på open banking, der handler om, at bankerne åbner deres forretning op og deler data med henblik på at samarbejde med nye spillere, hvilket i sidste ende skal lede til flere digitale banktjenester.

Det skriver mediet Finextra.com om konkurrencen, der går under navnet "Open Up Challenge 2020".

Prisen, der er på 1,5 mio. kr. pund, svarende til knap 13 mio. kr., vil gå til den virksomhed, som udvikler den tjeneste, som bedst hjælper folk med at håndtere deres privatøkonomi.

"Open banking er den største ændring i sektoren siden netbanken, og med millioner af mennesker over hele landet, der kæmper for at få styr på deres økonomi, er det nu på tide at sikre, at virkelig nyttige produkter og tjenester kan komme på markedet. "Open Up Challenge 2020" vil tilbyde priser og ekspertstøtte til de mest effektive løsninger, der hjælper mennesker - inklusive de mest sårbare - til at tage kontrol over deres penge og få mest muligt ud af dem," udtaler Chris Gorst fra Nesta ifølge Finextra.

Nordisk chef hos amerikansk it-kæmpe: Her bliver den nye kampplads for finansteknologi

Banker og betalingsgiganter udfordres af nye regler og rivaler 

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs