FinansWatch

Dansk Folkeparti: Ærgerligt hvis Nets sender Betalingsservice til udlandet

Nets har angiveligt sat Betalingsservice til salg. Skulle enheden ryge til internationalt selskab, vil det være et tab for samfundet, mener Dansk Folkeparti, som dog tvivler på, at man kan regulere sig til en god løsning. Erhvervsminister vil ikke kommentere, før salg er sikkert.

Hans Kristian Skibby | Foto: Sara Gangsted / Ritzau Scanpix

Den danske betalingsvirksomhed Nets er ifølge Børsens oplysninger i gang med at sælge Betalingsservice. Forretningsbenet har i mange år været et guldæg for Nets, men flere mener, at det i de kommende år vil komme under pres fra konkurrerende løsninger.

Alligevel vurderes det, at der stadig vil være gode penge at tjene på Betalingsservice, og Børsen skriver, at en køber "efter alt og dømme enten (skal) findes blandt andre kapitalfonde eller internationale betalingsgiganter" som Mastercard og Visa.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs