FinansWatch

Nets-medarbejdere modsiger formand om bonusprogram

Det giver mindelser til Komiske Ali, når bestyrelsesformand i Nets, Stefan Götz, siger, at de fleste medarbejdere forstår opdeling og uddeling af milliardstort bonusprogram, lyder det fra Nets-medarbejdere.

Foto: PR/Nets

Når Nets' formand Stefan Götz siger, at de fleste medarbejdere forstår det milliardstore bonusprogram, selskabets ledelse kan kigge ind i, mangler han tilsyneladende at få vendt situationen med samtlige medarbejdere. I hvert fald kan Børsen berette, at i hvert fald fire medarbejdere og en fællestillidsmand generelt er utilfredse med situationen.

"Når Nets' formand i Børsen prøver at fortælle historien om, at næsten alle medarbejdere synes, at dette program er en god idé, så minder det mig om, da Komiske Ali fortalte hele verden, at amerikanerne ikke var i Bagdad - det er altså simpelthen løgn og latin," skriver en medarbejder til avisen.

Nets' fællestillidsmand, Frank A. Ohlsen, for de 630 medarbejdere, der er medlem af Finansforbundet, er heller ikke enig med formanden. Han mener ikke, medarbejderne kan forstå situationen. Han håber på, at alle medarbejdere får lov at investere i Nets.

Nets-formand om stort bonusprogram: De fleste medarbejdere forstår det 

Finansforbundet ser bonusprogram i Nets spille en rolle i kommende overenskomstforhandlinger 

Flere politikere fra rød blok godtager ikke forklaringer fra Nets 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs