FinansWatch

Simcorp får Dimension-kontrakt med koreansk regeringsinstitution

Den danske it-leverandør har hentet en ny ordre i Sydkorea.

Foto: PR/Simcorp

Simcorp har fået en syvårig licensaftale i hus med en koreansk regeringsinstitution om brug af selskabets porteføljeforvaltningssystem, Dimension.

Det oplyser selskabet, der vanen tro ikke offentliggør, hvor stor en ordre der er tale om, i en meddelelse.

"Det er med stor glæde, at jeg byder en koreansk kunde velkommen til vores asiatiske kundefællesskab. Med denne aftale fortsætter vi med at udvide til nye områder af det asiatiske marked."

"Aftalen er også yderligere bevis på, at Simcorp Dimension er blevet en foretrukken løsning blandt centralbanker, statslige enheder og pensionskasser globalt set," siger topchef Klaus Holse i meddelelsen.

Den koreanske kunde føjer sig til listen af nye Simcorp-kunder, der i 2019 nu tæller seks kunder fra blandt andet Canada, Storbritannien og Slovenien.

Simcorp-aktien stiger tirsdag formiddag 1,4 pct. til 634 kr. på børsen i København. I indeværende år er aktiekursen blevet løftet med 42,3 pct.

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs