FinansWatch

Simcorp-boss stolt af ny kunde på svært britisk marked

Der er tilfredshed hos topchefen for Simcorp efter et første kvartal, der blandt andet bød på øget omsætning og nye kunder.

Klaus Holse | Foto: PR/Simcorp

Med en omsætningsvækst på 11 pct. i første kvartal af 2019, voksende overskud og to nye kunder på kundelisten i kvartalet er der tilfredshed hos softwareselskabets Simcorps administrerende direktør, Klaus Holse.

Det fortæller han, efter at Simcorp onsdag morgen har leveret regnskab for første kvartal.

"Vi har fået en ny kunde i Storbritannien, og det er ellers et svært marked for os med både brexit og alt muligt andet, der foregår der. Så der er vi ret stolte af at have fået en ny stor kunde med Willis Towers Watson, og så har vi fået endnu et forsikringsselskab i Slovenien som kunde. Det er vi også rigtigt glade for," siger Klaus Holse og fortsætter:

"De er begge helt taget til indtægt i første kvartal - i hvert fald for den del, der angår licenserne. Nu har vi så et implementeringsprojekt både med forsikringsselskabet og med Willis Towers, og det kommer til at påvirke vores konsulentomsætning i de kommende kvartaler positivt."

Klaus Holse fortæller, at der typisk er tale om relativt lange salgsprocesser, når store aftaler indgås, og at aftalen med Willis Towers Watson har været undervejs i omtrent et år.

Efter at første kvartal blev afsluttet har Simcorp desuden kunnet tilføje yderligere tre nye kunder til kundelisten.

"På Simcorp Dimensions-siden har vi fået yderligere en kunde i Europa - i øvrigt en kapitalforvalter - og så har vi fået yderligere en kapitalejer i USA som kunde, og så har vi på vores Coric-produkt fået yderligere en amerikansk kapitalforvalter som kunde," siger Klaus Holse, som tilføjer, at Simcorp fortsat ser "solid efterspørgsel" fra selskabets eksisterende kunder.

Indtjeningen og ordreindgangen vokser mere end ventet hos Simcorp

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs