FinansWatch

Fintech-direktør savner erhvervsfokus i valgkampen: Vil have forskerordning for it-folk

Politikerne overser problemet med at tiltrække ansatte med it-kompetencer i valgkampen, mener Pleo, der netop har fået en kapitalsprøjtning på 375 mio. kr. "Den handler kun om, hvordan pengene skal bruges i velfærd," siger medstifter.

Foto: PR/Spar Nord

I et forsøg på at tiltrække mere arbejdskraft med digitale kompetencer bør Folketinget udvide forskerordningen, så den også gælder it-ansatte. Det mener Jeppe Rindom, medstifter og adm. direktør i fintech-selskabet Pleo.

"Hvis vi skal gøre os nogen som helst forhåbning om at tiltrække digitalt talent i Danmark, så er vi nødt til at kigge på, hvordan systemet er indrettet," siger han til ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs