Kompromisløs virksomhedsbygger: "I arbejder seks dage om ugen 16 timer om dagen"

Serieiværksætter Mads Faurholt er i en række artikler beskrevet som en af sin generations gyldne erhvervsstjerner. Men der er flere sider af guldmedaljen. Finans og Watch Medier tegner et portræt af manden bag flere fintech-firmaer.

Finans og Watch Medier har kortlagt et netværk af mere end 30 virksomheder, som den danske serieiværksætter Mads Faurholt har været med til at bygge op. I dette portræt går vi tættere på manden bag. | Foto: Ritzau Scanpix/Simon Skipper

En fredag aften kl. 20.31 i 2013 tikkede en e-mail ind til en gruppeleder i Mads Faurholts asiatiske forretningseventyr. Afsenderen var den danske serieiværksætter, og ærindet var en skideballe. Han var ikke tilfreds med arbejdsindsatsen, og nu ville han udpensle sine forventninger og minimumskrav til de fire medarbejdere:

"I arbejder seks dage om ugen 16 timer om dagen. Når I spiser frokost, er det ved skrivebordet, mens I arbejder. I kæmper for pengene, som var det jeres egne. I drømmer og tænker på at vinde 24/7. Det er et must for jer at vinde."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement