FinansWatch

Fintech-selskab melder Nets-datter til Datatilsynet

Den Nets-ejede fintech Storebox bryder persondatalovgivningen ved bevidst at besværliggøre overførsel af data, mener man hos en anden fintech-virksomhed, Spenderlog.

Foto: PR/Nets

Hos fintechen Spenderlog, der opbevarer kundernes kvitteringer digitalt, mener man, at det Nets-ejede fintechselskab Storebox bryder EU's persondatalovgivning, GDPR, ved bevidst at gøre det besværligt for forbrugerne at opverføre kvitteringsdata mellem de to virksomheder, selvom kunden har givet tilladelse til det. Derfor har Spenderlog anmeldt Storebox til Datatilsynet. Det skriver Børsen.

"Lige nu er det bare møgbesværligt at hente vores brugeres data fra Storebox. Vi taber en hel del brugere på det, fordi det er en rigtig dårlig proces, og langt de fleste brugere bliver sure på os, fordi de tror, at det er os, der gør det så besværligt for dem," siger Camilla Kerlauge, adm. direktør og stifter af Spenderlog, til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs