FinansWatch

International finansmand vil tilbyde lån til små virksomheder i iværksætterselskab

Danske iværksættere vil med et nyt selskab tilbyde kreditter til mindre virksomheder, som kæmper med lange betalingsfrister fra store kunder.

Foto: Colourbox

Mange mindre virksomheder bøvler med at skaffe kapital som følge af lange betalingsfrister hos kunderne. Det mener finansmanden Kim Ulf Rehfeld Toden, der nu vil give disse virksomheder mulighed for at få kreditter i korte perioder, fortæller han til Berlingske.

"Det, vi har set – og selv har oplevet – er, at mange mindre virksomheder har kunder, som er meget større end dem selv. Dem er de jo som udgangspunkt superglade for at have som kunder. Men ofte er betalingsfristerne længere end en måned. Det betyder, at du som virksomhed skal vente på dine egne penge," siger Kim Ulf Rehfeld Toden, der i mange år har boet i England, til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs