FinansWatch

Svensk fintech vil rejse 700 mio. kr. fra venturefonde og dansk rigmand

Den danske rigmand Anders Holch og venturefonde deltager i en aktieemission i den svenske fintechvirksomhed Klarna, der vil rejse 700 mio. kr.

Anders Holch Povlsen | Foto: PR.

Mandag offentliggjorde det svenske fintechselskab Klarna en aktieemission på 700 mio. danske kr. Det skriver Børsen Pro på baggrund af en historie fra det svenske erhvervsmedie Dagens Industri.

Planen er, at den danske Bestseller-rigmand Anders Holch Povlsen, der i forvejen har skudt mange penge i selskabet, de tre stiftere og nogle venturefonde skal tegne emissionen, lyder det.

Børsen Pro refererer mediet for, at meget peger i retning af, at Klarna senere skal børsnoteres. Klarna tilbyder blandt andet betalingsløsninger og giver kunder mulighed for at splitte regner op i flere betalinger.

Rapperen Snoop Dogg smider penge i nordisk fintech-selskab

Fintechselskab lander investering på 130 mio. kr. fra tøjgigant  

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs