FinansWatch

Simcorp skal levere front-to-back-løsning til britisk kapitalforvalter

Softwareselskabet har landet en aftale med britiske kapitalforvalter om at levere en front-to-back-løsning.

Foto: PR/Simcorp

Softwareselskabet Simcorp, der leverer it-løsninger til kapitalforvaltere, har indgået en aftale med britiske Willis Towers Watson's Investments Business om softwareselskabets integrerede front-to-back-solution.

Det skriver Simcorp i en pressemeddelelse tirsdag morgen.

Det britiske selskab har valgt Simcorps løsning til sin Delegated Investments Business-afdeling.

"Vi er glade for at byde Willis Towers Watson's Investments Business velkommen i Simcorps kundekreds og til at blive en integreret del af deres investeringsaktiviteter. Vi ser frem til at arbejde med Willis Towers Watson og fortsat levere kerneløsninger inden for investment management til det globale pensionsområde," siger Hans Otto Engkilde, der er direktør for Simcorp i UK, Nordeuropa og Mellemøsten, i pressemeddelelsen.

Også den britiske kapitalforvalter ser frem til samarbejdet med det danske it-selskab. Det siger Kemp Ross, der er global chef for investeringer.

"Som vores forretning udvikler sig og møder nye behov fra vores klienter, er det afgørende, at vi fortsætter vores investeringer i teknologisk kapacitet. Vi er glade for at arbejde med Simcorp om at forbedre den teknologiske infrastruktur i vores delegated investments-forretning for bedre at kunne håndtere risici og skabe større værdi for vores klienter," siger han i meddelelsen.

Med aftalen vil Simcorp levere en omfattende løsning, der blandt andet inkluderer et centraliseret data-overblik, som giver mulighed for bedre styring, og risikovurdering.

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs