FinansWatch

Lars Seier hyrer Lone Fønss som ny direktør for blockchainplatform

Lone Fønss Schrøder skal stå i spidsen for Lars Seier Christensens blockchainplatform Concordium.

Lone Fønss Schrøder | Foto: CLAUS BJØRN LARSEN/Ritzau Scanpix

Den tidligere bestyrelsesformand for Saxo Bank, Lone Fønss Schrøder, skal være adm. direktør for Lars Seier Christensens blockchainsatsning Concordium. Det skriver Børsen.

"Hun var ikke den første, jeg ringede til, fordi jeg troede ikke, at hun var frisk på at tage sådan et CEO-job. Men jeg var meget glad, da det gik op for mig," siger Lars Seier Christensen til Børsen om valget af den nye direktør.

Han oplyser, at inden han nåede til Lone Fønss Schrøder, havde han været godt 10-15 kandidater igennem, men han troede ikke, de kunne løfte opgaven.

Concordium er i gang med at udvikle den "tredje bølge" indenfor blockchainteknologien, som Lone Fønss Schrøder kalder det. De bryder med den grundlæggende tanke om, at blockchainoverførsler skal være anonyme, og i deres version vil det blive muligt for myndigheder at finde frem til brugere, hvis de mistænkes for noget ulovligt.

Platformen har lanceret en testversion i år, og der ventes at komme en betaversion i tredjekvartal. I 2020 er det planen, at platformen skal rulles ud.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs