FinansWatch

Lunar Way rejser tæt på 100 millioner kroner

Fintechfirmaet Lunar Way har hentet 97 mio. kr. i fundingrunde, der skal sende selskabet bredere ud i Norden.

Ken Villum Klausen | Foto: PR

Den danske fintech-virksomhed Lunar Way har rejst 13 mio. euro, svarende til 97 mio. kr., i en funding-runde.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at det er Seed Capital, der førte an i runden sammen med Greyhound Capital, Socii Capital og en række individuelle investorer  fra den finansielle sektor. 

"Investeringen skal bruges til at fintune og videreudvikle eksisterende produkter, og så skal den også bruges i  Lunar Ways ekspansion i Norden," lyder det i meddelelsen.

Lunar Way rykkede ind i Sverige i december 2018 og fortsætter ind i Norge i løbet af februar, fremgår det.     

"Det har altid været Lunar Ways mål at være en nordisk bank. Med de nye investeringer, vores PISP- og  AISP-licenser, og Lunar Ways produkter og app, er vi klar til næste del af vores rejse mod at blive den førende  fintech i Norden, og en seriøs konkurrent til traditionelle banker. Samtidig bliver vores brugertal og produkt ved  med at vokse, og vi er allerede nu ved at gøre os klar til en ny investeringsrunde, som vi regner med at tage hul  på til sommer," udtaler Ken Villum Klausen, stifter og CEO i Lunar Way. 

Nye finansspillere råber op: Hvidvasklov forpurrer innovation på betalingsområdet

Dansk fintechselskab åbner i Sverige

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs