FinansWatch

Fintech

Nets leverer paslæser til norske myndigheder

Den danske betalingsvirksomhed Nets skal nu levere en særlig paslæser til de norske myndigheder, som skal muliggøre sikker identifikation på afstand. Den vil kunne læse pas fra mere end 130 lande.

Ukendt fintech-selskab vil frem i lyset på den danske tech-scene

Dansk fintech-selskab med ti år på bagen har ét problem: Det er ikke nemt at hyre dygtige folk, når det er de færreste, der ved, at du eksisterer. Selskabet, der i 2016 blev solgt til engelsk softwarehus for 825 mio. kr., vil nu sætte sig på det danske landkort, så det bliver nemmere at hyre softwareudviklere til teamet i København.

Fintech-virksomhed opruster med Mobilepay-bagmand som ny topchef

Fintech-virksomheden Shopbox får ny adm. direktør, der var med til at udvikle Mobilepay i sin tid. Derudover er en kapitalrejsning gennemført, hvor den nye topchef, Vækstfonden og en rigmand, der blev kendt som en "hemmelig milliardær", har investeret gennem ny fintech-fond.

Bankinvest er aktionær i dagens børsraket: En sjælden mulighed

Det er ikke hver dag, investorerne får muligheden for at købe ind i en børsnotering af en virksomhed med en bevist track record og gode muligheder for international ekspansion. Men det fik de i dag, da Penneo gik på børsen, forklarer aktionæren Bankinvest.

Mobilepay-direktør: Vi kan ikke konkurrere ved de traditionelle kasser

Mobilbetalingsløsninger som Apple Pay, der er baseret på NFC-teknologi, er hurtigere og nemmere end at betale med Mobilepay, når man f.eks. står ved kassen i et supermarked. Det siger Mobilepays direktør, der i stedet vil fokusere på mindre erhvervskunder og digital selvbetjening.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere