FinansWatch

Fintech

Dansk kryptofond indgår partnerskab med Coinify

Investeringsfond med sigte på aktiv forvaltning af kryptovaluta har indgået partnerskab med kryptovalutaplatformen Coinify. Det er et led i Coinifys strategi om at gøre sig mere interessant for institutionelle kunder.

Amerikanske storbanker hives ind i dansk tvist om kunders tilbageholdte midler

Et dansk betalingsselskab anklages for at tilbageholde kunders penge, og nu søger bitcoinbørs ekstra oplysninger fra nogle af verdens største banker til brug i dansk retssag. Direktør har utal af poster i opløste selskaber bag sig, mens selskabet trods internationale ambitioner har en særdeles skrabet hjemmeside.

Velliv flytter data og serverkraft op i Amazon-sky

Velliv har taget en ny cloud-baseret it-infrastruktur i brug og flytter dermed alle sine data i skyen. Amazons datterselskab Amazon Web Services (AWS) er leverandør. Vi får mulighed for at skalere op og ned, siger CIO i Velliv.

Vækstfonden har sat sig på halvdelen af ventureinvesteringer i Danmark

Vækstfonden spiller en hidtil uset rolle i kampen for at holde danske virksomheder i omdrejninger under coronakrisen. Sidste år fyldte fonden ca. 20 pct. af ventureinvesteringerne i Danmark, i år er fondens andel mere end fordoblet, fortæller den adm. direktør Rolf Kjærgaard i et interview med KapitalWatch.

Danske Bank udvider tilbuddet til erhvervskunder med nye fintech-løsninger

Med nye fintech-samarbejder vil Danske Bank forbedre tilbuddet til erhvervskunderne og sigter efter at blive en slags finansiel App Store, fortæller direktør. Dansk fintech-virksomhed står for en af de første produktudvidelser: "Det er en kæmpe sag for os," siger direktør, der venter fordobling af staben.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere