FinansWatch

Fintech

65-årig konsulent hjælper den unge fintech-branche med de svære discipliner

SENIORER I FINANS: Søren Kølle er begyndt en ny livsfase som selvstændig konsulent efter små 40 år i Danske Bank. Han hjælper nu unge fintech-virksomheder med at styre risiko og leve op til lovkravene i finanssektoren. "Jeg egner mig ikke til ikke at lave noget," siger han i FinansWatchs artikelserie om seniorer, der gerne arbejder videre.

Apple Pay afslører nye planer for mobilbetalinger

Apple Pay oplyser til FinansWatch, at man globalt arbejder på, at borgere skal kunne lægge pas og rejsekort ind i Apples digitale pengepung. Sikkerhed er en topprioritet for Apple, som også bruger dette argument for at holde vigtig chip lukket for konkurrenter.

Ny undersøgelse: Myter præger debat om kvinder i finansledelser

Især tre sejlivede myter præger debatten om, hvorfor andelen af kvindelige ledere i finanssektoren er relativt lav, viser ny undersøgelse. Myterne om familieliv som en barriere og manglende ambitioner er samtidig med til at begrænse udviklingen mod flere kvindelige ledere.

Ny finansteknologisk alliance skal holde store techvirksomheder stangen

Ny finansiel alliance vil kæmpe for bedre rammevilkår inden for finansiel teknologi. Over for FinansWatch uddyber Finans Danmarks direktør, Ulrik Nørgaard, hvordan man vil gøre branchen klar til udenlandsk konkurrence. Han frygter ingen konflikter, selvom fintechs, banker og andre typer selskaber skal varetage interesser sammen.

Nets vinder stor kontrakt med Ikea-bank

Ikano Bank har valgt Nets som europæisk leverandør i de næste fire år, hvor låneplatform, kortbetalingstransaktioner og andre services skal håndteres af den danske betalingsvirksomhed.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere