FinansWatch

Fintech

Danica vil gøre sine hoser grønne over for selvstændige med nyt samarbejde

Fintechvirksomhed og pensionsselskab vil med nyt samarbejde klæde selvstændige bedre på til at håndtere pensionsopsparingen. Danica har ikke konkrete mål for, hvor mange kunder selskabet skal nå ud til som resultat af aftalen. "Når vi siger ja til et samarbejde som det her, så køber vi mere ind på ideen end på en udregning i et Excel-ark," siger kommerciel direktør.

Mindre banker frygter at digitale krav kan blive deres død

KAMPEN FOR SELVSTÆNDIGHED: Den rivende digitale udvikling skaber problemer hos små sparekasser, der kan se, at it-udgifterne vokser og vokser. Ifølge én sparekasse rokker it-kravene ved den solidariske tanke bag datacentralen SDC. Det kan SDC dog ikke genkende.

VP Securities udpeger ny topchef

Værdipapircentralen har valgt at gøre den midlertidige løsning permanent. Niels Hjort Rotendahl er ny adm. direktør hos VP, lyder det tirsdag.

Storbritanien ser fald i fintech-investeringer

Efter et årti med massive investeringer i fintech-startups vender investorerne sig nu mod mere sikre investeringer, antyder ny analyse. Færre penge bliver rejst i tidligere runder, mens antallet af nystiftede fintech-selskaber daler, viser analysen.

Dansk robotrådgiver vinder nordisk fintech-pris

Danske Januar og svenske Juni blev slået i finalen, da den danske niche-robotrådgiver Tobi løb med prisen som årets new comer til Copenhagen Fintechs årlige prisuddeling Nordic Fintech Awards. Islandsk og svensk fintech løb ligeledes med priser.

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs