FinansWatch

Fintech

Britisk fintechvirksomhed er nu værdisat til 38 mia. kr.

Fintech-selskabet Revolut, som tilbyder en app-bankkonto med tilhørende serviceydelser og konkurrerer med banker på blandt andet veksel- og hævegebyrer, er i forbindelse med en kapitalindsprøjtning blevet vurderet til 5,5 mia. dollar, svarende til ca. 38 mia. kr.

Klumme: Finansielle virksomheder mangler store innovationsprojekter

Selv om danske finansielle virksomheder er langt fremme med digital udvikling i forhold til udenlandske konkurrenter, så glimrer de ved fraværet af de helt store innovationsprojekter. Det skriver Robert Bo Jensen, partner i PwC's afdeling for finansielle services, i en ny klumme på FinansWatch.

Svensk betalingsselskab fortsætter væksten

Svenske Medius, der leverer cloud-baserede løsninger til betalling i hele verden, fortsætter væksten. Blandt andet har virksomheden i årets løb indgået et stærkere partnerskab med danske Columbus.

Erik Damgaard lægger luft til kriseramt fintech-selskab

Kriseramte NPInvestor står midt i et strategiskifte efter et stort millionunderskud. Nu siger storaktionær Erik Damgaard, at han aldrig brændte for den oprindelige forretningsmodel, og han afviser samtidig kendskab til opslag, hvor han er blevet brugt som reklamesøjle for it-selskabet.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere