FinansWatch

Fintech

"Lysende ledertalent" forlader stort anlagt fintech-satsning hos Kammeradvokaten

Advokat Tanja Lind Melskens forlader Kammeradvokatens fintech-afdeling, som hun med store forventninger og ros i høje toner blev sat til at bygge op i 2016. Firmaet har ikke planer om at ansætte en afløser, men det skal ikke ses som en neddrosling af området, lyder det. Over for AdvokatWatch uddyber Tanja Lind Melskens sin afgang.

Formand holder kattelem åben for fusioner mellem datacentraler

Det er rasende dyrt at lave it-systemer til de danske banker, men det er måske endnu sværere at lave en fusion mellem datacentralerne bag, der står for it-udviklingen. Det fortæller formand for datacentralen BEC, der for nærværende udskyder et bryllup. Han ser dog muligheder på sigt.

Norsk spiller går ind på det danske marked for forbrugslån

Norske Aconto går nu ind på det danske marked og vil tilbyde danskerne omlægning af dyre forbrugslån. Foreløbig samarbejder den nye spiller med to danske banker, og en tredje er på trapperne. Men samarbejderne skal udvides yderligere, lyder det fra Aconto.

Forbrugerrådet kritiserer Apple Pay

Efter at 61 danske banker har sagt ja til at bruge Apple Pay, kritiserer Forbrugerrådet Tænk nu Apple for at favorisere egen app på Iphones ved ikke at tillade andre betalingstjenester adgang til den såkaldte NFC-teknologi.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere