FinansWatch

Finansnyt

PFA-direktør forudser disruption - kig mod Wework

Spænd sikkerhedsselen, for der er store forandringer forude i markedet for ejendomsadministratorer, siger pensionsdirektør, der selv henter inspiration i internationalt kontorfællesskab. Administrator nikker genkendende og forbereder sig på efterspørgsel på en række ekstra services som tøjvask og mad hjem fra jobbet.

Nydeligt kvartalsregnskab fra Nordea

Nordea leverede i andet kvartal en bundlinje, som var godt 5 pct. bedre end forventet, og leverede stort set som forventet på de øvrige regnskabstal. Banken fastholder også forventningerne til 2018. (Opdateret)

Trumps toprådgiver roser centralbanken

Federal Reserves plan om "gradvise renteforhøjelser" er rigtig god. Det mener Donalds Trump rådgiver Larry Kudlow, der samtidig roser centralbankens topchef.

ABG: Stort Danske Bank-kursfald kan skyldes usikkert aktietilbagekøb

Ovenpå fremviste resultater, der er lavere end ventet, en justering af årsforventningerne til den negative side, og at Danske Bank vil tilbagebetale indtjeningen fra hvidvaskaktiviteterne i Estland, tror markedet ikke længere på samme størrelse aktietilbagekøb af banken, vurderer aktieanalytiker Mads Thinggaard fra ABG Sundal Collier.

Thomas Borgen: Hvidvasksag har ikke distanceret os fra kunderne

På trods af at halvdelen af danskerne mener, at Danske Banks troværdighed har lidt knæk som følge af bankens hvidvasksag, mener bankens topchef, Thomas Borgen, ikke, at Danske Bank er blevet distanceret fra kunderne og samfundet, fortæller han til FinansWatch.

Danske Bank-regnskab koster aktionærerne knap 20 mia. kr.

Danske Bank skuffede markant i forhold til analytikernes forventninger ved fremlæggelsen af halvårsregnskabet. Det får aktiekursen til at falde med en tiendedel. Banken er i år nu over 60 mia. kr. mindre værd end ved udgangen af 2017. (Opdateret)

Bundlinje vokser i Realkredit Danmark

Realkredit Danmark tjente i andet kvartal godt en femtedel mere end i andet kvartal sidste år, men venter alligevel fortsat en bundlinje for hele 2018 på niveau med sidste år.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere