FinansWatch

Redaktøren anbefaler

Forsikringsspiller giver konkurrenterne baghjul på nyt marked for løbehjul

På kort tid er der skabt et nyt marked for lovpligtig forsikring af udlejede el-løbehjul i Danmark. Ét forsikringsselskab har allerede skabt sig en markant førerposition og har blandt andet taget kunder fra en konkurrent. "Vi har sat en pris, der er relativt høj, for vi ser risikoen som værende relativt høj," lyder det fra forsikringsselskabet.

Rangvid: Dansk banksektor kan blive sorteper i global rentekrig

Når Den Europæiske Centralbank (ECB) til september efter alt at dømme indfører differentierede renter og dermed friholder euro-banker fra negative renter, kan de danske banker stå tilbage med håret i postkassen. Nationalbankdirektør Lars Rohde står i en svær situation, siger professor Jesper Rangvid fra Copenhagen Business School.

Bankchef efter regnskab: "Lige nu hviler hænderne på revolveren"

Adm. direktør i Djurslands Bank, Lars Møller Kristensen, har nydt godt af boligejernes lyst til at udnytte de lave renter til at konvertere realkreditlån. Men når det gælder indlån, smerter det at give 0 pct. i rente. Lige nu venter han på, hvem i branchen der tør skyde først med minusrenter til privatkunder.

Bankchef afviser ikke negative indlånsrenter

Adm. direktør for Ringkjøbing Landbobank, John Fisker, ser en mulighed for, at der kommer negative indlånsrenter for velhavende privatkunder i Danmark, som man senest har set i Schweiz.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere