FinansWatch

Redaktøren anbefaler

"Mybanker er en gammel dame med en entreprenant ånd"

Marlene Nørgaard Carolus har udspillet sin rolle som garant for en turnaround i Mybanker. Derfor har hun helt ro i maven over at norske Schibsted nu overtager bankportalen. For hendes eget vedkommende byder fremtiden fortsat på opgaver som formuerådgiver.

PFA giver mulighed for hjemmearbejde to dage om ugen

Pensionsselskabet PFA giver nu medarbejderne mulighed for hjemmearbejde to dage ugentligt. Beslutningen er truffet på baggrund af interne undersøgelser, der viser, at hjemmearbejde er blevet mere populært, efter erfaringerne fra pandemien.

Kommission holder forenkling af komplekst pensionssystem ud i strakt arm

Et af ønskerne til den Pensionskommissionen, der i sidste uge afleverede en række anbefalinger, var at komme med bud på en forenkling af det danske pensionsystem. Men ingen af anbefalingerne har forenkling som sit hovedformål, og det er der måske gode grunde til, lyder det fra flere økonomer og iagttagere.

Forskere kritiserer Lærernes Pension for manglende aktivt ejerskab

En klimaorganisation kritiserer Lærernes Pension for ikke at bedrive aktivt ejerskab over for de virksomheder, selskabet investerer i. Ifølge juraprofessor og lektor i selskabsledelse er det i strid med intentionen i aktionærrettighedsdirektivet, der blev implementeret i dansk lov i 2019.

Ny topchef tror ”ekstremt meget” på GF’s forretningsmodel

GF Forsikrings særlige position i forsikringsmarkedet skal styrkes yderligere i fremtiden, mener selskabets nye adm. direktør. De kommende år står på investeringer i maskinrummet, fortsat medlemsvækst og dyrkelsen af GF’s helt særlige kultur, beretter han.

Ny direktør sikrer selvstændigheden i Klim Sparekasse i mange år frem

Med en ny direktør på plads kommer der til at gå mange år, før Klim Sparekasse på nogen måde vil overveje at opgive sin selvstændighed. Hvis fusionsmester Vagn Hansen fra Sparekassen Danmark vil drikke kaffe, er han velkommen - men det bliver ikke til mere end det, understreger bestyrelsesformand. (Rettet)

1 - 25 af 2828

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs