FinansWatch

Redaktøren anbefaler

ATP ramt af finansiel uro i Tyrkiet

ATP's femtestørste position i udenlandske statsobligationer er investeret i Tyrkiet, der er massivt ramt af finansiel uro. Men ATP har ikke umiddelbart planer om at droppe sine tyrkiske investeringer.

Alm. Brand: 8 ud af 10 personskadesager med svindel er også socialt bedrageri

NÅR KUNDERNE SNYDER: Når en forsikringskunde forsøger at svindle sig til en erstatsningsudbetaling, er der i 8 ud af 10 sager også tale om, at den pågældende snyder det offentlige til uretmæssige udbetalinger, erfarer Alm. Brand. Imidlertid bliver det sociale bedrageri først stoppet, hvis også politiet går ind i sagen, for forsikringsselskabet må ikke tippe kommunen.

Sparinvest skruer op for passiv satsning med ny etik-fond

Sparinvest har i sommer tilføjet en ny etisk fond til sit univers af passive fonde. I stedet for på traditionel vis at følge et etisk indeks, griber Sparinvests det an på en helt anden vis og har selv fastsat sine etiske retningslinjer for den nye passive fond, forklarer seniorporteføljeforvalter Lars Toft Jensen.

Nordjysk by får atter et pengeinstitut

For første gang i flere år får den nordjyske by Tårs igen et pengeinstitut. Det sker blandt andet efter en henvendelse fra den lokale halbestyrelse, og den nye afdeling har valgt at gå aktivt ind som sponsor for byens idrætsforening. Det fejres fredag med musik og tapas.

Alka: Helt fair at vi er blevet politianmeldt

Forsikringsselskabet Alka lægger sig fladt ned, efter Forbrugerombudsmanden har sendt en anmeldelse om brud på markedsføringsloven til politiet. Vi er kede af det og beklager, lyder det.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere