FinansWatch

Redaktøren anbefaler

Banknordik siger farvel til kampen om de rigeste privatkunder

Flere Banknordik-kunder må fremover køre langt længere til filialen – hvis de har en, men adm. direktør Arni Ellefsen håber alligevel, at kundetilfredsheden, som længe har været udfordret, kan opretholdes. Derudover siger han de facto nej til kampen om de store private banking-kunder.

Manglende alarmsystemer i Danske Bank fik tilsynet op i det røde felt

Finanstilsynet frygter for selve tilliden til det finansielle marked efter en inspektion hos flere værdipapirhandlere. Tilsynet vil derfor undersøge, om uhæderlige handlere direkte har misbrugt, at markedsovervågningen i nogle tilfælde har været helt fraværende i Danske Bank.

Forsikringsbranchen dårligst disponeret for at lykkes med økosystemer

Forsikringsbranchen ligger i højrisikogruppen, når vi taler disruption. Branchen ved det godt, og der er faktisk stor interesse i og vilje til at arbejde med økosystem-tanken, hvor virksomheder gennem digitale redskaber opnår nye muligheder ved at sprænge den oprindelige branches grænser eller indgå helt nye typer samarbejder.

Jyske Bank vil stramme belåning til andelsboliger efter boligudspil

Regeringens udspil til at få bugt med ejendomsspekulanter, kan få priserne på boligudlejningsejendomme og andelsboligforeninger til at falde med 20-30 pct., vurderer Jyske Bank over for FinansWatch. Muligheden for at fastfryse valuarvurderinger giver Jyske Bank ikke meget for som kreditgiver. (rettet)

Sådan kan bankunionen ramme dansk realkredit

Nye regnskabsregler og anderledes kapitalkrav er blandt de ændringer, som vil påvirke realkreditten negativt, hvis Danmark går med i EU's bankunion, konkluderer en ny rapport bestilt af Forenet Kredit.

Finansansattes dom: Tryg bedst blandt forsikringsselskaber

Forsikringsgiganten Tryg har det bedste image som arbejdsplads på forsikringsiden blandt de finansansatte. Det viser en undersøgelse af medarbejderimage foretaget af Wilke for FinansWatch. Blandt andet høster ledelsen anerkendelse. Anderledes ser det ud hos undersøgelsens bundskraber, Codan.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere