FinansWatch

Redaktøren anbefaler

Tungt indlånsoverskud koster i Djurslands Bank

Det koster at have næsten dobbelt så meget indlån som udlån i den østjyske bank, Djurslands Bank. Men endnu afholder adm. direktør Lars Møller Kristensen sig fra at pille ved grænserne for betaling af negative renter. "Vi vil ikke stikke ud i hverken den ene eller anden retning," lyder det fra direktøren.

Den Jyske Sparekasse skærer knap hver tiende stilling

Kundernes behov har skiftet, og det er nødt til at afspejle sig i forretningens udformning, fortæller Claus E. Petersen, adm. direktør i Den Jyske Sparekasse ovenpå nedskæringsrunde. "Det er et ekstremt negativt indgreb i andre menneskers tilværelse," siger han.

Jyske Bank: Fejl i gældssystemer er sager "af mindre betydning"

Jyske Bank vil ikke stille op til interview om de tre fejl, banken har identificeret i sine gældssystemer. Banken skriver dog i en kommentar, at den vurderer, der ikke skal udbetales kompensation til nogen, og at "der er tale om sager, som er af mindre betydning".

Forsikringsforbundet efter pensionsregning: Vanskeligt at forstå

Forsikrings- og pensionssektoren har arbejdet hårdt på at sikre bedre arbejdsvilkår for medarbejderne, fortæller landsformand i Forsikringsforbundet Charlotte Hougaard. Hun har svært ved at se, at også hendes medlemmers arbejdspladser skal hæfte for ny særskat.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere