FinansWatch

Redaktøren anbefaler

Finansforbundet advarer mod krænkelseskultur: Overgreb kan drukne

#METOO I FINANSSEKTOREN: Arbejdspladsen er også et socialt fællesskab, hvor der skal være plads til at have det sjovt med hinanden – men også at sige fra, uden at der nødvendigvis er en krænker og en konflikt, lyder det fra Michael Budolfsen, næstformand i Finansforbundet. Han frygter, at krænkelseskulturen er ved at kamme over, så nogle sager om seksuel chikane vil drukne.

Nykredit åbner for grønne obligationer i Danmark og Sverige

Efterspørgsel fra både låntagere og investorer får nu Nykredit til at gå ind på markedet for grønne obligationer. De første udstedelser ventes at komme omkring halvåret. I første omgang går Nykredit efter erhvervslåntagere i Sverige og Danmark.

Pensionsselskaber lurer på hinandens sortlister – men vil selv bestemme

Pensionsselskaberne lurer på hinandens eksklusionslister, men en sortlistet virksomhed hos én pensionskasse kan være en bæredygtig investering i en anden. Sådan lyder det fra to af selskaberne, efter afdækning viser, at 6 pct. af pensionsformuerne er investeret i virksomheder, som andre pensionsselskaber har sortlistet.

Datacentraler og Finanstilsynet affejer undersøgelse: Sandkasserne er bygget

Tidligere i marts udløb deadline for, hvornår banker skal etablere en såkaldt sandkasse, som nye finanstjenester kan teste deres tjenester op imod. Ifølge ny undersøgelse brød langt størstedelen af bankerne herhjemme reglerne, men det er hverken opfattelsen hos de tre datacentraler, som bygger disse testmiljøer, eller Finanstilsynet.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere