FinansWatch

Redaktøren anbefaler

Tilsynschef bekymret for kraftig vækst i særlig del af lovgivningen

Tilsynsdirektør Jesper Berg gav ved konference udtryk for sin personlige bekymring over væksten i en særlig type banklovgivning. Der kan være en reguleringsmæssig konflikt mellem hensynet til det indre marked i EU og finansiel stabilitet, sagde direktøren, der også fordyber sig i tungt bankstof, når han holder ferie.

Investor opfordrer banker til at fylde hylderne med nye produkter

Tilbyd nye produkter uden for den klassisk bankpalette og brug dem til at skabe en bedre kundeoplevelse. Sådan lyder opfordringen fra Anders Hestbech, adm. direktør i Købstædernes Forsikring og bestyrelsesformand i Danske Andelskassers Bank, i serie med fokus på bankernes fremtid. En fremtid uden småbanker er omvendt ikke noget, han er fan af.

Danske Bank skamroser lokalbank i betalt analyse

Bankanalytiker Asbjørn Nicholas Mørk har store forventninger til Sparekassen Sjælland-Fyn. I en opsigtsvækkende analyse af potentialet mener analytikeren fra Danske Bank ligefrem, at adm. direktør Lars Petersson vil vippe John Fisker og Ringkjøbing Landbobank af tronen som Danmarks bedst drevne bank. Analysen er betalt af Sparekassen Sjælland-Fyn.

Nu svarer Blackstone i Danmark igen på kritik: Vi bliver dæmoniseret

Få investorer har sat så meget brand i det danske ejendomsmarked som amerikanske Blackstone. Med ny chef for den danske forretning skal der skrues op for servicen over for lejerne, tidligere aggressiv adfærd er droppet, og det betones, at Blackstone er langsigtet investor. Mød Lars Pærregaard, hvis første interview er med EjendomsWatch.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere