FinansWatch

Redaktøren anbefaler

Sådan holder Nordea-chef sig fuld af energi hele dagen

ET HOLDBART ARBEJDSLIV - Carmine Gioia har dagligt mange bolde i luften i sit job hos Nordea, hvor han står i spidsen for digitalisering. Han har masser af energi, og det får han gennem sin træning, der blandt andet består af kampsporten aikido, kombineret med en sund kost med masser af grønt.

Historisk lav rente: Japanerne fortsætter storindkøb af dansk realkredit

I de senere par år er japanske institutionelle investorer og storbanker valfartet til Danmark for at købe fastforrentede danske realkreditobligationer. Den samlede ejerandel har rundet 10 pct. af udstedelserne. Forklaringen er nogle helt særlige vilkår på det globale rentemarked, der ikke efterlader mange alternativer for japanske penge.

Pensionsselskaber lurepasser om søgsmål mod Danske Bank

De danske pensionsselskaber er fåmælte på spørgsmålet om, hvorvidt de går med i et af de mange søgsmål, der er på vej mod Danske Bank som følge af hvidvasksagen. Kun to selskaber har taget klar stilling. En god forklaring er, at den type søgsmål er udansk, vurderer direktør i tænketank.

Nykredit fuldender udbytte-undersøgelse

Finanskoncernen har været igennem 2,7 mio. dokumenter og er blevet assisteret af Deloitte i undersøgelsen, der ikke viser tegn på flere sager om uretmæssig refusion af udbytteskat, skriver Børsen.

Kaskade af EU-lovgivning er på vej fra EU

I løbet af den kommende måned kan flere lovforslag på finansområdet falde på plads i EU. Blandt andet forventer det rumænske formandskab for ministerrådet, at ny lovgivning om dækkede obligationer bliver klar.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere