FinansWatch

Redaktøren anbefaler

Finanslobby: Fornuftig Basel III-udskydelse – nu ligger bolden hos EU

Finans Danmark kalder det fornuftigt, at Baselkomitéen har valgt at udskyde implementeringen af de såkaldte Basel III-krav, der kan få stor betydning for danske realkreditlån, med et år. Spørgsmålet er nu, hvordan EU, der i øjeblikket arbejder med den lovgivningsmæssige implentering af kravene, vil bruge det ekstra år.

Basel III-krav udskydes med et år

For at sætte bankerne i bedst mulig situation til at støtte økonomien under coronakrisen har den toneangivende Baselkomité valgt at udskyde indførelsen af Basel III-regelsættet med et år. Det gælder også indførelsen af de såkaldte gulvkrav.

Parterne ruster sig til nok et opgør om Løkken Sparekasse

Finansiel Stabilitet og den tidligere direktør i den hedengangne Løkken Sparekasse skal igen tørne sammen i retslokalerne. Advokat for den tidligere direktør i sparekassen opfordrer Finansiel Stabilitet til at gå i arkiverne, så der er styr på alle sagsakter.

Flere aktionærer åbner for at frasælge aktier i Lollands Bank

Flere aktionærer, heriblandt en storaktionær, siger til FinansWatch, at de vil overveje at sælge deres aktieposter, hvis et kommende bud fra Sparekassen Sjælland-Fyn er godt nok. Ifølge den ene aktionær vil Sparekassen Sjælland-Fyn hente årlige synergieffekter på 50 mio. kr. ved en overtagelse.

Heldige boligejere får helt usædvanlig konverteringsmulighed

Boligejere, der fik kurssikret en nedkonvertering til juli-terminen, kan nu stå i den usædvanlige situation, at de både kan konvertere deres lån til lavere rente og samtidig kappe noget af restgælden. Situationen kan få betydning for udtrækningerne i forbindelse med juli-terminien. (Opdateret)

Corona aflyser Woodstock for kapitalister

Warren Buffett aflyser det årlige tilløbsstykke af en generalforsamling i Berkshire Hathaway. I år foregår kapitalisternes folkefest på internettet. "Charlie og jeg vil savne jer," skriver han i en meddelelse til aktionærer.

Forsikringsselskab frygter stor regning på rejseforsikringer

Danskernes rejseforsikringer kan udløse store tab i 2020 på grund af coronavirus. I værste fald kan det koste det aarhusianske forsikringsselskab Aros Forsikring et betydeligt tocifret millionbeløb, vurderer adm. direktør Morten Dissing. Store forsikringsselskaber følger situationen nøje, men har endnu ingen estimater for effekten.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere