FinansWatch

Redaktøren anbefaler

Storaktionær: "Der er lang vej tilbage for Danske Bank"

Det bliver ikke nogen enkel opgave for den kommende Danske Bank-bestyrelse at genoprette tilliden til omverdenen, lød det fra Robert Uggla fra storaktionæren A.P. Møller Holding ved bankens ekstraordinære generalforsamling. Bestyrelseskandidat foreslog indefrysning af Thomas Borgens fratrædelsesgodtgørelse.

Efter samråd: Minister har to spørgsmål til David Lando

Selvom erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) på torsdagens åbne samråd frikendte Finanstilsynets formand for sin rolle i Nordeas udbyttefinte, så kommer David Lando til at skulle besvare to spørgsmål i relation til sin egen redegørelse om sagen.

Så meget dykker bundlinjen i landets banker

En ny opgørelse foretaget af FinansWatch viser, at langt størstedelen af bankerne tjente færre penge i tredje kvartal i år end samme kvartal sidste år. Enkelte lokalbanker udgør undtagelserne.

Dom om ledelsesansvar efter bankkrak ankes til Højesteret

Fire ledelsesmedlemmer fra den krakkede Eik Bank har valgt at anke dom om erstatsningssag til Højesteret, som Landsretten anlagde i oktober. Finansiel Stabilitet har samtidig valgt at anke, at det kun var fire ud af i alt seks ledelsesmedlemmer, der blev dømt i Landsretten.

Professor efterlyser et kulturskifte på finansuddannelser efter 10 år med skandaler

Det halter med at få fag i etik og moral ind i undervisningen på finans- og økonomiuddannelserne, da økonomi og finansiering generelt bliver betragtet som tekniske discipliner, hvor tal og profitmaksimering fylder en stor del. Det mener professor i virksomhedsansvar, der siger, at det er tid til et kulturskifte på finansuddannelserne efter 10 år med skandaler i sektoren.

For dyrt at være på bagenden af bussen – nu giver fynsk lokalbank en omgang

For to år siden tog Totalbanken fat på en ny måde at markedsføre banken på. Det betød farvel til sponsorater, hvor navnet bare er med på et skilt, og goddag til en langt mere aktiv tilgang, hvor medarbejderne i den fyske lokalbank har lov til at gi' en omgang på vegne af banken. Nu strømmer kunderne til, lyder det fra banken.

Regeringsparti mener ATP-topchef bør gå af

Liberal Alliance mener, at ATP's nuværende topchef, Christian Hyldahl, bør gå af, efter at det er kommet frem, at Hyldahl har været ansvarlig for en afdeling i Nordea, der har deltaget i spekulation i schweizisk udbytteskat. Det skriver Børsen.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere