FinansWatch

Redaktøren anbefaler

Efter skarpe trusler i valgkampen: Finanslobby skal charmere nye magthavere fra svært udgangspunkt

NÅR FINANSSEKTOREN LOBBYER: Efter en valgkamp, der bød på krav om nye regninger og yderligere regulering til finanssektoren, står branchen over for en stor lobbyopgave. Men det bliver svært, da sektorens omdømme hænger i laser, og fordi det er sværere at overbevise politikere til venstre for midten om sektorens dagsorden, lyder det fra flere sider. FinansWatch ser i ny serie nærmere på lobbyisme i finanssektoren.

PKA-topchef om egen pensionering: Man må gerne være en lille smule ærgerlig

FARVEL TIL FINANSERNE: Om knap et år skifter Peter Damgaard Jensen, adm. direktør i PKA, livet som topchef ud med en tilværelse som pensionist. Det har været vigtigt at stoppe, mens det stadig er spændende at gå på arbejde, lyder det fra direktøren, der ser frem til mere tid med familien, skiture og fiskeri – og måske stadig lidt arbejde inden for ansvarlige investeringer.

Stort it-projekt i AP Pension sat på pause

Opkøbet af Skandia har fået AP Pension til at droppe en stor it-omlægning, indtil de to selskaber er blevet til ét. Integrationen øger omkostningerne, men pensionsselskabet venter ikke flere fyringer i 2019.

Pensioneret kreditchef hjælper nu mænd i krise

66-årige Knud Kristensen sagde i 2016 farvel til finanssektoren efter 46 år herunder 15 år som kreditchef i Spar Nord. I dag bruger han tiden på selvhjælpsgrupper til mænd, der står midt i en krise.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere