FinansWatch

Redaktøren anbefaler

Ny debat om mangel på fintech-talent: Hvordan sikrer vi de rette kompetencer til en sektor i vækst?

TALENTTØRKE I FINTECH: Fintech-sektoren har desperat behov for flere talenter, lød det i sidste måned fra sammenslutningen Copenhagen Fintech Policy. Men hvor stort er problemet, hvad kan man gøre for at øge landets tiltrækningskraft, og hvordan undgår man, at det ender med et nulsumsspil, hvor de løntunge virksomheder løber med talentet? FinansWatch spørger en række aktører i ny debatserie.

Storaktionærer øjner dobbelt så stort udbytte efter fusion

Hvis Jutlander Bank ender med at fusionere med Sparekassen Vendsyssel vil det sikre et mere stabilt udbytte, lyder det fra bankens to største aktionærer: "Det er svært at sige nej tak til," siger den ene. "Det bliver sjovere at være julemand i fremtiden," siger den anden.  (opdateret)

Direktør tager Nasdaq-suspendering som kærkommen timeout

Fintechselskabet Spenn Technology står midt i at blive overtaget af norske Blockbonds. I den proces har det været svært at sikre en ligelig kommunikation til alle aktionærer, og derfor giver det god mening, at Nasdaq har suspenderet handlen med aktien, lyder det fra direktør.

Demokratiske pengeinstitutter i opråb: Tag os som vi er

Der skal være plads til forskellighed, når det gælder ejerformer i den danske finanssektor. Det slår tidligere direktør i Merkur Andelskasse Lars Pehrson og Peter Højgaard, bestyrelsesformand i Andelskassen Fælleskassen, til lyd for.

Nordnet vil have fingrene i tidligere Alm. Brand Bank-kunder

En aftale betyder, at Saxo Bank vil betale Sydbank for kunder, der står til gebyrstigninger og et farvel til en velkendt handelsplatform. Men nu melder Nordnet sig på banen. "Vi tror ikke, at de (kunderne, red.) nødvendigvis bryder sig om at blive solgt videre til en anden platform," siger dansk landechef.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs