FinansWatch

Redaktøren anbefaler

Flere finansvirksomheder flirter med unge bloggere

Flere virksomheder er begyndt at benytte en ny form for markedsføring, og de finansielle virksomheder er ingen undtagelse, fortæller to bureauer. De såkaldte 'influencers' kan nemlig fortælle autentiske historier, og det kan være en fordel, når det handler om større budskaber som økonomi og opsparing, lyder det.

Banker udskyder egne mål for kvinder i topledelsen

Flere af landets banker udskyder deres målsætning for andelen af kvinder i topledelsen. Det viser en opgørelse, som FinansWatch har foretaget. Ifølge Institut for Menneskerettigheder er der tale om "en kattelem i lovgivningen". Flere banker erkender ikke at have levet op til deres egne ambitioner på området.

Ny Sparinvest-strategi vil gøre mere for ejerkredsen

Sparinvests nye 2022-strategi skal især hente vækst via institutionelle investorer. Men det betyder bestemt ikke, at Sparinvest vil miste fokus på de 50 pengeinstitutter i ejerkredsen. "Vi skal være det perfekte synergiselskab for pengeinstutterne," siger topchef Jørgen Søgaard-Andersen.

Finanstilsynet: Fornuftigt at Danske Bank dropper aktietilbagekøbsprogram

Finanstilsynets direktør, Jesper Berg, kalder det fornuftigt, at Danske Bank indstiller sit aktietilbagekøbsprogram, efter at tilsynet torsdag har krævet en fordobling af bankens solvenstillæg. Tilsynet vil desuden fortsat følge op på den manglende efterlevelse af et påbud fra tidligere i år, indtil banken opfylder dette, fastslår Jesper Berg over for FinansWatch.

Sampension stjæler pensionskasse fra AP

Ingeniørkasse har indgået en administrationsaftale med Sampension og vender dermed AP Pension ryggen. Hensigtserklæring om fusion satte kurrer på tråden mellem parterne.

Medie: Danske Banks filial i Estland gik aktivt efter russiske kunder

Ifølge det estiske medie Eesti Ekspress har den bank, der i dag er Danske Banks filial i Estland, i mere end 20 år specialiseret sig i at betjene russiske kunder. Og selv efter Danske Banks overtagelse havde filialen angiveligt et korps af agenter, der havde som eneste formål at rejse rundt i Rusland, Ukraine og Kazakhstan for at skaffe flere kunder.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere