FinansWatch

Redaktøren anbefaler

Investeringsøkonom ser nybrud i fusionslysten hos lokalbankerne

Traditionelt har det vigtigste for lokalbanker været at være netop det - lokale. Men der er udsigt til et skifte, mener Per Hansen, investeringsøkonom i Nordnet. Konsolideringsbølgen er nemlig i gang, og hvis man ikke vil stå alene tilbage på perronen, handler det om at finde en god partner i tide.

Mybanker mærker travlheden fra et rygende boligmarked

Rekordsalg i boliger får boligkøbere til at undersøge de bedste lånemuligheder, og efterspørgslen efter nye boliglån kan ses på bundlinjen hos Mybanker, der er inde i en positiv udvikling i en tid, hvor flere skifter bank på nettet.

Garantifond stævner en række britiske forsikringsselskaber

Manglende medlemskab af garantifond er hjørnestenen i stævninger, som fonden har sendt i retning af 30-40 britiske forsikringsselskaber, men tallet i det endelige søgsmål bliver efter alt at dømme mindre. Det er uvist, hvor mange kunder selskaberne har på dansk grund.

Jysk forsikringsselskab udsat for hackerangreb

Nem Forsikring med hovedsæde i Skanderborg var i december udsat for et hackerangreb. Det kan ikke udelukkes, at kunders persondata kan blive misbrugt, men risikoen er begrænset, lyder det fra selskabet.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs