FinansWatch

Foto: Claus Bonnerup/claus bonnerup

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Danske Bank kompenserer flere kunder i irsk lånesag

Selv om Danske Bank for længst har solgt sin irske privatkundeforretning fra, hænger banken stadig på en sag, hvor kunder uretmæssigt har betalt for meget for deres boliglån. | Foto: Jens Dresling

Danske Bank har for flere år siden kompenseret 115 irske kunder, som uretmæssigt havde betalt for meget for deres boliglån. Banken har det seneste år identificeret flere, men vil ikke oplyse det samlede omfang af sagen. FinansWatch har kendskab til kunder, som har fået store beløb retur. Yderligere mener at have penge til gode.

Flere påbud til formueforvalter

Foto: Lars Krabbe/ERH

Formueforvalteren Miranova er af Finanstilsynet blevet bedt om at få bedre styr på sine processer omkring kunde- og medarbejderkendskab.

Finansnyt

Seneste klummer

Se alle

Seneste nyt fra AMWatch

Outgoing Riksbank Governor Stefan Ingves | Foto: Riksbanken/Sandra Birgersdotter Ek

Gå til AMWatch

Karriere

Foto: PR

Vis Karriere

Norsk MitID-pendant angrebet af hackere

En lang række hjemmesider i styrelser og myndigheder er onsdag morgen blevet lagt ned af, der formodes at være et russisk hackerangreb. BankID er blandt de ramte.

Bekymret minister vil granske pensionisternes tryghed

Pensionister i pengenød: At landets pensionister med udbetalinger fra et markedsrenteprodukt risikerer at gå ind i et år med faldende udbetalinger, bekymrer erhvervsminister Simon Kollerup (S) så meget, at han nu har bedt Finanstilsynet om at kigge på området. Venstre mener ikke, at svingende udbetalinger bør komme bag på indehavere af et markedsrenteprodukt.

Finanstilsynet advarer mod ikke-godkendte alternative fonde

Under Europas mest lempelige regler reklamerer alternative fonde med at være reguleret af Finanstilsynet, men det er ikke altid tilfældet, og nu advarer tilsynet mod de fonde, der indeholder alt fra kryptoinvesteringer til boligejendomme og vindmøller. (Opdateret.)

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs