FinansWatch

Dorte Bisgaard har de seneste tre år været mæglerchef hos Danica. Før da var hun stifter af Care Pension og tidligere partner i mæglervirksomheden Willis. | Foto: PR / Danica Pension

Konstitueret Danica-topchef holder delvis fast i de kommercielle tøjler efter udnævnelse af ny direktør

Søren Lockwood, der er konstitueret topchef hos Danica og i flere år har været kommerciel direktør, vil også fremover have en finger med i spillet i pensionsselskabets kommercielle aktiviteter. Nyudnævnt kommerciel direktør vil bl.a. have fokus på kommunikationen af tilbud til Danicas kunder og på ny SUL-bekendtgørelse.

PFA har modtaget en række tilsynsreaktioner i kølvandet på inspektion i 2020.

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Finansnyt

Seneste klummer

Se alle

Seneste nyt fra AMWatch

Foto: Jorge Silva/Reuters/Ritzau Scanpix

Gå til AMWatch

Karriere

Efter mere end tre årtier i samme virksomhed gør adm. direktør i LD Fonde, Dorrit Vanglo, sig klar til at takke af. | Foto: PR/LD Fonde

Vis Karriere

Gjensidige kan stadig investere i olie og gas: "Er nødt til at reducere over tid"

Det kan godt være i overensstemmelse med Paris-aftalen at investere i fossilselskaber, mener Gjensidige Forsikring, som i et interview med FinansWatch fortæller om sin tilgang til at investere grønt. Klimaorganisation mener, at selskabet bør sælge selskaber i den fossile sektor fra eller skrue gevaldigt op for klimakravene til selskabernes ledelse.

Tine Stabell er ny | Foto: PR / Agria / Jan Buk

Ny direktør i Agria Dyreforsikring

Fra en stilling som chef for forsikringsselskabets skadesafdeling er den nye Agria-direktør blevet forfremmet, og hun starter i sit nye job 1. juni.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs