En del af
  • Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • AMWatch
  • Log ind
ANNONCE

Mere om mennesker

Maersk-rederi snupper økonomidirektør i Lillerød, Plenti-direktør i nyt forretningseventyr, DR henter ny tv-chef i Sverige - og 11 andre jobskifte-nyheder fra dansk erhvervsliv i den forgangne uge. Missede du nogle?

Jesper Berg/PR/DR
Emma KronqvistFoto: Jesper Berg/PR/DR

DR henter ny tv-chef i Sverige

Emma Kronqvist skifter fra SVT til DR, hvor hun indtager nyoprettet stilling som tv-chef. Hendes digitale kompetencer skal videreføre DR's tv-indhold mod fremtidens mediebrug, lyder det fra mediedirektør.

 

Dramachef stopper i DR

Piv Bernth, DR's dramachef, stopper efter tre årtier hos DR. Det er ikke kun Piv Bernth, der forlader DR's dramaafdeling. Det samme gælder souschef Lars Hermann og producenterne Dorte Riis Lauridsen og Anders Toft Andersen. De stopper alle tre ved udgangen af november. Også producent Karoline Leth stopper i DR, og det sker med udgangen af marts 2018.

 

Plenti-direktør i nyt forretningseventyr

Peter Mægbæk sætter nu en del af de penge, han tjente på salget af Plenti i spil i den danske it-branche. Det næste projekt er licensdrevne ERP-løsninger i skyen.

 

Yousees nye afdelingsdirektør kommer fra egne rækker

Det bliver fremover den 32-årige Thorbjørn Bekke-Hansen, som skal stå i spidsen for Yousees callcenter-opgaver. Det skriver TDC Group i en pressemeddelelse. Thorbjørn Bekke-Hansen får titel af afdelingsdirektør i Call Center Operations i YouSee, og han skal fremadrettet stå i spidsen for kapacitetsstyringen af selskabets kundekontaktcenter.

 

Globalconnect henter ny markedsdirektør hos Atea

Ekspansive Globalconnect har været på besøg hos Atea og har hentet ny markedsdirektør, Thomas Caspersen Nielsen. Han kommer til at stå i spidsen for virksomhedens "go-to-market strategi på det danske og tyske marked," hedder det.

 

Datacenter-iværksættere opruster med tidligere Globalconnect-direktør

Som oprustning af bemandingen har et nystartet datacenter beliggende på 1045 kvm i Albertslund ansat Globalconnects tidligere salgsdirektør Lars Lastein som kommerciel direktør og partner.

 

Kommunekredit henter ny direktør i Saxo Bank

Kommunekredit får nyt medlem i direktionen. Det skyldes, at direktør Johnny Munk har valgt at gå på pension fra årsskiftet. I stedet har bestyrelsen i KommuneKredit ansat Henrik Andersen som afløser. Det oplyser selskabet i en børsmeddelelse. Han kommer senest fra en stilling i Saxo Bank, hvor han har været Head of Group Treasury.

 

Tidligere AP-direktør går efter landets allerrigeste med nyt selskab

Forhenværende pensionschef Søren Dal Thomsen står som både adm. direktør og medejer i spidsen for det nye Spektrum Fondsmæglerselskab.

 

Energi Fyn får ny teknisk direktør

Klaus Winther har forladt jobbet som teknisk direktør hos Energi Fyn, der nu har fundet afløseren. Poul Erik Jessen er indtrådt som direktør i Energi Fyn Net og Energi Fyn Erhverv. Poul Erik Jessen kom fra en stilling som teknisk direktør hos Aarhus Havn, hvor han har været ansat i ca. 10 et halvt år.

 

Solar skifter direktør

Solar har udnævnt Jens Andersen til ny administrerende direktør med øjeblikkelig virkning søndag. Herefter vil direktionen i Solar bestå af Jens Andersen sammen med CCO Hugo Dorph og CFO Michael Jeppesen. "Jens Andersen afløser Anders Wilhjelm, der efter gensidig aftale fratræder sin stilling som CEO per dags dato," hedder det ifølge Ritzau Finans i en meddelelse fra Solar.

 

Colliers henter to nye ansigter hos konkurrenter

Erhvervsmægleren Colliers International har på sit kontor i Aarhus ansat 24-årige Anne Elmbo som erhvervsejendomsmægler, hvor hun skal arbejde med retail som sit fokusområde, oplyser Colliers, der dermed kommer op på 38 medarbejdere i Aarhus. Anne Elmbo er uddannet finansøkonom og kommer fra en stilling som erhvervsmægler hos Realmæglerne, fremgår det. Samtidig er Lisa Fredborg, 25 år, ansat som sagskoordinator. Hun skal primært arbejde med kontor- og investeringssegmentet og kommer fra en stilling hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen Erhverv i Aarhus, fremgår det.

 

Capman opruster med to investeringschefer

Kapitalforvalteren Capman, der har ansvar for godt 12 mia. kr. i ejendomsaktiver, sætter flere kræfter ind i sit investeringsteam, hvor kontorerne i Stockholm og København forstærkes med nye investeringschefer.I Stockholm er ansat Erik Visteus, der kommer fra en chefstilling hos mægleren JLL og med en fortid i NCC og HSH Nordbank. Han bibringer i alt 17 års erfaring fra ejendomsområdet, oplyser Capman, der er børsnoteret i Helsinki. I København er som omtalt af EjendomsWatch i september ansat Jacob Gade, der kommer fra Skanska og i alt har 13 års erfaring med kapitalforvaltning, projektledelse og -udvikling.

 

NCC finder ny direktør i egne rækker

Ulrik Gram Meiner er pr. 1. oktober 2017 udnævnt til direktør for forretningsområdet Udlejning i NCC Property Development i Danmark. Han indtræder i forretningsområdets Management Team og har fremadrettet ansvaret for udlejning af ejendomsprojekter i hele landet, lyder det i en pressemeddelelse.

 

Maersk-rederi snupper økonomidirektør i Lillerød

Maersk Supply Service har ansat Michael Krabbe som ny økonomidirektør. Rederiets nye finansansvarlige har første arbejdsdag den 1. december og kommer til fra en tilsvarende stilling hos det Lillerød-baserede olieserviceselskab Welltec. Tidligere har Michael Krabbe været ansat i blandt andet TDC.

 

ShipServ hiver ny mand ind fra Seven Seas

Danske ShipServ har ansat Henrik Hyldahn på kontoret i København. Han kommer fra Seven Seas og skal stå for at udvikle selskabets nye tiltag

 

Norli Pension sætter tidligere Nordea-chef i spidsen for bestyrelsen

Mads G. Jakobsen er blevet valgt som ny bestyrelsesformand for Norli Pension af ejerne Nordic Insurance Consolidation Group. Her afløser han Marianne Phillip, der fortsætter som næstformand i bestyrelsen.

 

Nordea-boss stopper efter 38 år

Efter hele 38 år i Nordea stopper Jørgen Høholt, der senest har været chef for storkunder i Nordea Danmark, ved årsskiftet. Det skriver Børsen på baggrund af en meddelelse fra Nordea. Jørgen Høholt stopper for at gå på pension, og en ny afløser er allerede fundet internet i form af 44-årige Peder Back, som siden 2011 har været chef for salg og analyse i Nordea Markets og endvidere har erfaring fra Morgan Stanley.

 

Mikkeller skifter bestyrelsesformand

Mikkel Noes Westergaard har med udgangen af september forladt stillingen som bestyrelsesformand i bryggeriselskabet Mikkeller. Det sker i forbindelse med, at han igen har fået jobbet som adm. direktør for bilforhandleren Mercedes-Benz Starmark. Hans afløser som bestyrelsesformand er Asbjørn Hangaard Joensen, der i det daglige er juridisk ansvarlig hos Mikkeller. En stilling han har haft siden november 2016.

 

 

Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis
Mest læste Watch anbefaler (nyhedsbrev)

Mere om mennesker

Maersk-rederi snupper økonomidirektør i Lillerød, Plenti-direktør i nyt forretningseventyr, DR henter ny tv-chef i Sverige - og 11 andre jobskifte-nyheder fra dansk erhvervsliv i den forgangne uge. Missede du nogle?

Forsiden lige nu

Jyske Bank: Sponsorater skal give konkret værdi for os

Hos Jyske Bank er man meget opsat på, at sponsorater ikke bliver passive, men kan være konkrete aktiver for banken og dens relationer. Navnesponsoratet af Boxen i Herning har givet konkret værdi for banken, fortæller kommunikationsdirektør i Jyske Bank.

ANNONCE
ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Stærk erhvervspartner med STOR interesse for ejendomme - Jyske Bank
Senior specialist til Fondsadministration - Sampension
Jurist til Juridisk Kontor i Finanstilsynet
Specialist med middleoffice kompetencer til Fondsadministrationen i SEB Pension
Erhvervskundechefer til ambitiøs organisation i vækst - Vækstfonden
Investment Controller - Assure Wealth
Er du vores nye Treasury Controller? - EKF
Producent / Sagsbehandler til Herning – Ringkjøbing Landbobank
Privatkundechef til København City - Sparekassen Kronjylland
Kreditrådgiver til landbrugsafdelingen – DLR Kredit A/S
Erfaren HR-konsulent - DLR Kredit
Barselsvikar til Reconciliation i Capital Markets Operations i Nykredit
Kvalitetsbevidst supporter til vores globale kundeteam - C Worldwide Asset Management
Private Banker, Ringsted - Nordea
Erhvervskundechef, Viborg - Spar Nord
Analytiker til Vækstfondens analyseafdeling
Senior-/Chefanalytiker med matematisk flair til udvikling af markedsrisikomodeller - Nykredit
Spar Nord søger dataanalytiker til modeludvikling
Erhvervsspecialist til Sydbank i Hovedstaden
Kreditanalytiker til Nykredit Markets
Rådgiver til Totalkredit Rådgivning i København
Bankrådgiver Erhverv, Lyngby - Nordea
Kundechef til markedsafdelingen - Sampension
Specialist til Performance i NAV and Performance i Capital Markets Operations - Nykredit
Kunderådgiver Assens - Fynske Bank
Souschef til filialen i Hvidovre - Arbejdernes Landsbank
Asset Manager med store ambitioner til Alternative Investments - PFA
EKF søger en engageret seniorunderwriter
Newly graduated Business Analyst, NIMS Support in Asset Management, Copenhagen - Nordea
Analyst to Investment Banking, DCM Corporates and Financial Institutions, Copenhagen - Nordea
Controller / Business Manager - Pareto Business Management
Spar Nord Roskilde søger totalrådgiver
Erhvervsrådgiver til Sydbank i Slagelse
Senior Private Banker til markedsområde Sjælland - Spar Nord
Jurist med appetit på aftaleret (barselsvikariat) - Finans Danmark
Studiejob i Sydbank Aabenraa
Økonom (gerne ph.d.) til Finansiel Stabilitet - Danmarks Nationalbank
Erhvervsrådgiver til Vestjysk Bank i Esbjerg
Compliance Officer with an operational background - Sparinvest
Souschef til AL Servicetelefon - Arbejdernes Landsbank
Erfaren kommunikationskonsulent - DLR Kredit
Engageret stagiaire søges til Finans Danmarks afdeling i Bruxelles
Forretningsorienteret økonomichef med højt drive - Nærpension
Økonom med styr på risikostyring - Sparekassen Kronjylland
Specialist til Fondsadministration - med talent for dataanalyse og programmering - Sampension
Porteføljeforvalter - til alternative aktiver - Sampension
Privatrådgiver til Sydbank i Silkeborg
Forretningsudviklere til Sydbank Erhverv, Aabenraa
Lønmedarbejder til Nykredit
Analytiker til råvaremarkederne - Agrocura
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

lars@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 3330 8383