En del af
  • Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • AMWatch
  • Log ind
ANNONCE

Mere om mennesker

DR henter vært på Radio24syv til nyt Detektor, skuespiller skal hjælpe Novo, tidligere CEO i Mærsk får ny bestyrelsespost , Danske Rederier udnævner nye direktører - og 16 andre jobskifter. Er du opdateret?

Nils Smedegaard Andersen får endnu en toppostFoto: Maersk Group

Ny kvinde i spidsen for storstilet outlet-projekt i Billund

Realiseringen af det planlagte Billund Designer Outlet, der har ambitioner om at blive Skandinaviens største, tilføres nu ny muskelkraft i skikkelse af franske Mayte Legeay. Hun er netop ansat af hovedinvestoren bag projektet, Resolution Property. Hun er tidligere chef for forretningsudvikling hos den europæiske udvikler, investor og fund manager Neiver. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Tidligere Danske-direktør skal hente Thy-kunder til Handelsbanken

I foråret forlod Peter Larsen brat posten som filialdirektør for Danske Bank i Thisted under omstændigheder, som hverken banken eller han selv ville kommentere på over for de lokale medier.Nu springer han over til en konkurrent for at tiltrække kunder i Thy og på Hannæs. Thisted Dagblad skriver på baggrund af en pressemeddelelse fra Handelsbanken i Aalborg, at banken har ansat Peter Larsen med det formål at hente kunder i det nordjyske område. Her vil han få fokus på bankens egne boliglån og fleksibel boligfinansiering. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: PR/Thisted Kommune

 

Kommunikationsbureau henter to nye konsulenter til rådgivning af finanssektoren

To nye medarbejdere skal styrke Geelmuyden Kiese inden for kommunikationsrådgivning til den finansielle sektor som følge af øget kundetilgang og skærpet konkurrence på det danske investeringsmarked.Skandinaviens største partnerejede kommunikationsbureau har således ansat yderligere to konsulenter med erfaring fra den finansielle sektor.Anders Ebdrup er startet som seniorkonsulent og har mere end syv års erfaring med rådgivning af både danske og udenlandske finansielle institutioner. Og senest er Lasse Lilholt blevet en del af Geelmuyden Kieses finansielle team, der nu tæller fem konsulenter. Han har fire års erfaring og kommer fra en stilling som pressekoordinator i Saxo Bank og har tidligere været i Jyske Bank. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Investor træder tilbage som konstitueret direktør i andelskasse

Den konstituerede direktør Jens Kindberg har valgt at trække sig som direktør for J.A.K. Andelskasse Østervrå. Han trådte til som direktør i sommer i forbindelse med andelskassens kapitalproblemer, men vil nu gerne engagere sig i lokalpolitik. Posten som direktør i Andelskasse Østervrå overtages af den tidligere økonomidirektør i Danske Andelskassers Bank, Brian Grønnegaard. Han kommer fra en stilling som økonomidirektør i ejendomsselskabet Nordicom, hvor han blev ansat 1. april i år. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: PR

Økonomidirektør stopper i Nordea

Nordens største bank, Nordea, må vinke farvel til sin økonomidirektør (Chief Financial Officer), Heikki Ilkka, som har besluttet at forlade Nordea for at vende tilbage til sit tidligere job som partner i revionsfirmaet EY, hvor han arbejdede mellem 1994 og 2015. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Deloitte henter Handelsbankens corporate finance-chef

Der er godt gang i udskiftningen i corporate finance-afdelingerne i den danske finanssektor. Efter flere jobskift i blandt andet Nordea er turen nu kommet til Handelsbanken, hvor chefen for afdelingen, Peter S. Olesen, skifter til Deloitte, skriver Børsen. Det erfarer avisen på baggrund af flere anonyme kilder i branchen. Peter S. Olesen har ledet afdelingen i Handelsbanken siden 2012 og kommer til at stå i spidsen for Deloittes nordiske afdeling sammen med Sigurd Jensen. Ingen af disse to ønsker at kommentere oplysningerne over for Børsen. Læs artiklen på FinansWatch.

 

ATP henter vicedirektør i Finanstilsynet

ATP har ansat Finanstilsynets vicedirektør på pensionsområdet, Jan Parner. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

50-årige Jan Parner bliver per 1. januar 2018 således ny vicedirektør og chef for aktuariatet i ATP med henblik på tiltrædelse som ansvarshavende aktuar. Læs artiklen på FinansWatch.

Matas hapser tidligere Coop-profil

I august skiftede Coops daværende koncerndirektør Gregers Wedell-Wedellsborg til Matas som ny topchef for selskabet. Nu har han hevet den tidligere direktør for Coop.dk Brian Andersen med over i Matas i en nyoprettet stilling som direktør for e-commerce. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Carlsbergs direktør for Vesteuropa stopper

Noget overraskende stopper hollænderen Michiel Herkemij efter mindre end to år på posten som direktør for Carlsbergs vesteuropæiske forretning, når han næste år går på orlov. Det skriver Berlingske. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Dansk direktør stiger i graderne hos Cloetta

Danske Christian Boas Linde kan fra nytår se frem til endnu mere ansvar i slikvirksomheden Cloetta efter, at han er blevet valgt som ny direktør for Cloetta Danmark og Norge.Han bliver samtidig en del af selskabets øverste ledelse og skal referere til selskabets adm. direktør Henri de Sauvage-Nolting. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: PR/Cloetta

 

McDonalds henter tidligere Orkla- og Arla-profil til nordisk toppost

Familien Hands, der ejer McDonalds Nordic franchise, har udpeget en ny direktør og økonomidirektør for de 435 McDonalds-restauranter i Danmark, Norge, Finland og Sverige. Til posten som adm. direktør har McDonalds Nordic hentet Christer Åberg, der senest har været direktør for sengeproducenten Hilding Anders. Han har dog tidligere været direktør for Orkla Confectionary & Snacks i Norden og Baltikum, ligesom han har været direktør for Arla i Sverige og direktør for Unilever Home and Care. Læs artiken på FødevareWatch.

MTG skifter ud i Viaplays topledelse

Fem måneder efter forfremmelsen til direktør for Viaplay, forlader Ira Gladnikoff MTG-koncernen, der bl.a. også står bag TV3-kanalerne. Alexander Bastin, der i dag er vice president for Play Nordics, udpeget som ny direktør for den samlede ledelse af Viaplay og Viafree og får fremadrettet det kommercielle og strategiske ansvar for de to streamingtjenester. Han har været en del af MTG-koncernen siden 2013. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Konstitueret chefredaktør og direktør stopper på Avisen.dk

Konstitueret chefredaktør og direktør på Avisen.dk, Søren Lauridsen, har sagt op og forlader netmediet til december. Det skriver han på Facebook. Avisen.dk har allerede fundet sin nye permanente chefredaktør og adm. direktør i Nicolai Kampmann, som tiltræder i sin nye stilling 1. december. Han kommer fra 3F, hvor han siden 2012 har været chefredaktør for Fagbladet 3F og kommunikationschef for fagforeningen. Læs artiklen på MediaWatch.

 

DR henter vært på Radio24syv til nyt Detektor

Faktatjek-programmet ’Detektor’ ryster posen og skifter format og værter i 2018, skriver DR i en pressemeddelelse. De nye værter bliver journalisterne Kristoffer Eriksen, der kommer til DR fra Radio24syv, hvor han siden 2015 har været morgenvært, og Camilla Stampe, som senest har været redaktør på DR2-talkshowet ’Vi ses hos Clement’. Læs artiklen på MediaWatch.

Bjarne Bergius Hermansen/DR

Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

 

Europharma skifter ud på topposter

For anden gang på 10 måneder har den esbjergensiske parallelimportør Europharma fået ny direktør. Det sker efter, at den omstridte virksomhed endnu engang har fået sin fremstillertilladelse suspenderet af Lægemiddelstyrelsen. Styrelsen har – ligesom tilbage i januar – krævet en udskiftning på direktørposten, samt en ny sagkyndig.Ifølge Jydske Vestkysten har parallelimportøren allerede fundet en ny direktør og Jimmi Javed Christensen Malik er nu fortid i selskabet. Han er blevet erstattet af Nina Margrethe Egtved Knudsen, der tilbage i 2007 var direktør i Europharma Vet. Læs artiklen på MedWatch.

 

Skuespiller skal hjælpe Novo med at få flere diabetikere i behandling

Novo Nordisk har hyret den amerikanske skuespiller og komiker Anthony Anderson til at stå i spidsen for en ny kampagne, der skal få flere diabetikere til at holde sig til deres behandling med medicinske produkter mod sygdommen. Læs artiklen på MedWatch.

 

Tidligere Maersk-CEO ny bestyrelsesformand for Unifeeder

Nils Smedegaard Andersen er ny formand for bestyrelsen i Unifeeder. Den nuværende bestyrelsesformand Jesper Præstensgaard fortsætter som næstformand i bestyrelsen. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: Kontraframe / Thorbjørn Hansen

Andreas Nordseth lander europæisk formandspost

Søfartsstyrelsens adm. direktør Andreas Nordseth er ny formand for EU's Søsikkerhedsagentur EMSA. Myndigheden har en årligt budget på 54 mio. euro. Læs artiklen på ShippingWatch.

 

Danske Rederier ændrer organisation og udnævner nye direktører

Danske Rederier har udnævnt to nye direktør i forbindelse med etablering af en ny organisation, hvor forskningspolitik, digitalisering, kompetencer og uddannelsespolitik i de kommende år vil veje tungere, end i dag.Nuværende underdirektør Jacob K. Clasen udnævnes til direktør med ansvar for afdelingen for Erhvervspolitik og Analyse, der blandt andet skal tage sig af skat, erhvervsjura og handelspolitik. Han indtræder samtidig i Danske Rederiers ledergruppe.Også underdirektør Maria Skipper udnævnes til direktør og vil forsat stå i spidsen for sikkerhed, miljø og maritim forskning. Læs artiklen på ShippingWatch.

 

Mægbæk forlader Plenti – TDC har fundet kendt ansigt som afløser

Blot få måneder efter TDC købte den lille konkurrent Plenti, har adm. direktør Peter Mægbæk valgt at stoppe i selskabet. Det skriver Børsen. Ny mand på posten bliver Claus Warmsler-Nielsen, der i sin tid var med til at opbygge Telmore, som TDC købte op i 2004. Læs artiklen på ITWatch.

 

 

Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis
Mest læste Watch anbefaler (nyhedsbrev)

Mere om mennesker

DR henter vært på Radio24syv til nyt Detektor, skuespiller skal hjælpe Novo, tidligere CEO i Mærsk får ny bestyrelsespost , Danske Rederier udnævner nye direktører - og 16 andre jobskifter. Er du opdateret?

Mere om mennesker

Danish Crown hyrer Løkkes højre hånd, to direktører siger farvel i Atea, United henter ny chef for fakta og events i TV 2, Superbrugsen får ny kædedirektør - og 14 andre jobskifter. Missede du nogle?

Mere om mennesker

Christian Sagild forlader Topdanmark, Adam Lebech stopper som direktør i DI Digital, DR Koncerthuset finder ny salg og marketingchef, dansk direktør må forlade HKScan - og 18 andre jobskift, som du måske missede.

Mere om mennesker

Maersk-rederi snupper økonomidirektør i Lillerød, Plenti-direktør i nyt forretningseventyr, DR henter ny tv-chef i Sverige - og 11 andre jobskifte-nyheder fra dansk erhvervsliv i den forgangne uge. Missede du nogle?

Forsiden lige nu

Tryg sætter "ekstremt højt" mål for kundetilfredshed

Samtidig med, at Tryg skifter den måde, som forsikringsselskabet bruger til at måle sit omdømme på, sætter man nu et ambitiøst mål for omdømmet. "Vi har talt om at prøve at opnå Tivolis niveau," siger adm. direktør Morten Hübbe.

Tryg vil plukke de højere hængende frugter

Efter at have plukket de lavthængende frugter de sidste seks år er det nu tid for Tryg til at kravle højere op i træet for at finde yderligere besparelser, forklarede direktionen på Trygs kapitalmarkedsdag i dag i London.

ATP-direktør: Danica-køb giver os adgang til godbidderne

Gennem årets største ejendomshandel bliver ATP medejer af Danicas 16 danske shoppingcentre. Over for EjendomsWatch uddyber begge parter perspektiverne, der også betyder, at Danica nu bliver ATP Ejendommes største samarbejdspartner.

ANNONCE
ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Vicekontorchef med solid IT-revisionserfaring - Finanstilsynet
Privatkunde- rådgivere til Amager - BankNordik
Danmarks førende Executive Search, Financial Services team søger nyuddannet researcher - Amrop
Kunderådgiver - Lokal Erhverv til Sydbank i Aabenraa
Assistant Private Banker til Private Banking Elite, København - Nykredit
Finance Manager - MAN Diesel & Turbo
Investeringschef til solid lokalbank i vækst - Møns Bank
Vi søger en dygtig privatrådgiver med overblik til filialen i Jelling - Den Jyske Sparekasse
Skarp IT-specialist med talent for ny teknologi til IT-tilsyn - Finanstilsynet
Leder til Porteføljestyring indenfor big data, DW/BI, analytics, automatisering - SKAT
Business Process Manager, Finance - Lantmännen Unibake
Engagerende, løsningsorienteret forretningsudvikler med økonomisk baggrund - Forca
Privatrådgiver - Totalbanken
Afdelingsdirektør, Herning - Vestjysk Bank
Juridisk medarbejder søges til børssekreatariat - Den Jyske Sparekasse
Praktikplads til finansbachelor - Middelfart Sparekasse
Økonomer til finansielt tilsyn med penge- og realkreditinstitutter - Finanstilsynet
Seniorprivatrådgiver eller privatrådgiver til center Odense - Nykredit
Hurtigt tænkende specialist til Collateral Management - Forca
Økonomisk medarbejder søges til børssekretariat - Den Jyske Sparekasse
Kunderådgiver – Lokal Erhverv til Sydbank i Haderslev
Proaktiv økonomimedarbejder til Finance Support - ATP
Økonom med interesse for forbrugerbeskyttelse - Finanstilsynet
Kreditchef til solid lokalbank i vækst
Direktør til Herlev - Handelsbanken
Senior IT projektleder med agil baggrund til Kunde, rådgivning og bank - Nykredit
Selfinvest Family Office søger Senior Investment Manager
Private Banking direktør - Vestjysk Bank
Senior Treasury Analyst, Copenhagen or Helsinki
Robotudvikler til procesautomatisering - Vestjysk Bank
Jurist til juridisk afdeling i Sydbank
Finansbachelorer til praktik i Sydbank
Analyst til SEB Corporate Finance
Privatrådgivere til hovedstaden - Sydbank
Finansiel controller til SEAS-NVE
Capital markets IT consultant - Visigon
Vurderingssagkyndige til erhvervsejendomme beliggende i Øst- og Midtjylland - DLR Kredit
Risikoanalytiker til Spar Nords risikostyringsfunktion
PensionDanmark søger to nye specialister til vores aktieteam
Senior-/Chefanalytiker med matematisk flair til udvikling af markedsrisikomodeller - Nykredit
Seniorspecialist til Management Support and Strategy, Corporate & Institutional Banking, København - Nykredit
Formuepleje søger en Chief Risk Offcer
Back-Middle Office Administrator to Accunia’s CLO Team
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

lars@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 3330 8383