En del af
  • Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

FinansWatch.jpg

Om FinansWatch

FinansWatch henvender sig til alle med interesse for den finansielle sektor.

FinansWatch dækker store og små historier, når de breaker, indhenter de hurtige kommentarer og laver de dybdegående artikler. Vi skriver om pengeinstitutter, pensionskasser, forsikringsselskaber, realkreditinstitutter, kapitalforvaltere samt følger de hyppige politiske og regulative bevægelser.

Vi tror på, at den bedste journalistik bliver lavet af folk, der ved, hvad de skriver om. Og vores ambition er at levere uafhængig, kritisk og fair finansjournalistik – hver eneste dag.

FinansWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over FinansWatch også søstermedierne EjendomsWatch, EnergiWatch, ITWatch, FødevareWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på FinansWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på FinansWatch: http://finanswatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

FinansWatch
St. Regnegade 12, 2. sal
1110 København K
Tlf.: 70 777 449
E-mail: finanswatch@finanswatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf. 3330 8383

Hvem er vi:

David Bentow, redaktør

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

David Bentow, født 1971, er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 1997 og var i sin praktiktid på Dagbladet Ringsted. Sidenhen har David Bentow udmærket sig som en af landets dygtigste finansjournalister med ansættelser hos Bloomberg News, Børsen, hvor han både var finansredaktør og avisens korrespondent i New York, som konsulent i kapitalforvalteren BLS Capital, finansjournalist på Berlingske Business og kommunikationschef i Finansrådet. Han har endvidere været ansat som videnskabelig medarbejder ved Center for Financial Frictions på Institut for Finansiering ved Copenhagen Business School. David har været på FinansWatch siden februar 2014.

Thomas Bo Christensen, medredaktør
tbc@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8383

Thomas Bo Christensen, født 1982, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2008 og cand.public. i journalistik samt international politik og økonomi fra Syddansk Universitet, Københavns Universitet og University of California, San Diego. Thomas har erfaring fra forskellige redaktioner på Politiken, som freelancer for bl.a. Børsen og senest som reporter på EnergiWatch.

Anne Louise Houmann, journalist

alh@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8359

Anne Louise Houmann er uddannet ved Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2002. Her skiftede hun det sidste år af uddannelsen ud med det internationale program ”Europe in the World”, der fokuserer på økonomi, politik og EU. Første job var hos nyhedstjenesten Reuters, hvor hun havde ansvar for obligationer og dansk økonomi. Herefter Berlingske Business med pension som det primære stofområde, og fra 2007-14 på dagbladet Børsen, hvor hun har været hhv. finansjournalist og nyhedsredaktør. I 2015 var hun hos Danske Capital, indtil hun i januar 2016 begyndte på FinansWatch.

Daniel Hedelund, journalist

dh@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8306

Daniel Hedelund, født 1990, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i Odense i 2014 og har en kandidatgrad i Business Administration and Information Systems fra Copenhagen Business School. Han har været i praktik på Morgenavisen Jyllands-Posten og har siden sin praktiktid arbejdet som freelancejournalist. Han er medforfatter til undervisningsbogen ’Finanskrisen’, udgivet på L&R Uddannelse og har været på FinansWatch siden april 2016.

Lykke Ogstrup Lunde, journalist

lol@finanswatch.dk

Tlf: 4033 3939

Lykke Ogstrup Lunde, født 1975, er uddannet journalist i 2004 fra Syddansk Universitet i Odense. Lykke var i sin praktiktid i DR på DR.dk, Radioavisen og P3 Nyhederne. Lykke har fra starten af sit journalistiske liv arbejdet med erhvervs- og finansjournalistik, de første 10 år på TV og radio. Først på DR’s erhvervsredaktion. Sidenhen på Børsen/TV 2 Finans og Berlingske Tidende, hvor hun både har været redaktør og journalist. Lykkes fokus har hovedsagligt ligget på aktie- og obligationsmarkederne samt på makroøkonomiske forhold. På FinansWatch er Lykke ansat til at dække kapitalforvaltning.

Mette Mandrup, journalist

mm@finanswatch.dk

Tlf.: 5186 1307

Mette Mandrup, født 1984, er uddannet journalist ved Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2008 og cand.public. fra Syddansk Universitet i 2012. Før Mette kom til FinansWatch i 2014, har hun været freelancejournalist for flere danske erhvervsmedier, og tidligere har hun arbejdet hos Mediehuset Ingeniøren, Nyhedsbureauet Direkt, Børsen og Penge & Privatøkonomi. Mette har desuden bestået den første eksamen på Chartered Financial Analyst-uddannelsen. Mette dækker EU-stof for FinansWatch med base i Bruxelles.

Michael Duelund, journalist

md@finanswatch.dk

Tlf: 3330 8389

Michael Duelund, født 1985, er uddannet journalist i 2016 fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus samt Auckland University of Technology i New Zealand og har desuden læst økonomi på Københavns Universitet. Han har været i praktik på Børsen, hvor han dækkede blandt andet finansstof og politik. Siden har han vikarieret på FinansWatch samt søstermedierne EnergiWatch og FødevareWatch. Michael har været fastansat på FinansWatch siden oktober 2016.

Steffen Moses, journalist

sm@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8341

Steffen Moses, født 1984, er uddannet cand.comm. i journalistik og globale studier fra Roskilde Universitet i 2014. Han er medstifter af firmaet Datared., der laver undersøgende datajournalistik, og som har lavet projekter for bl.a. Ekstra Bladet og Fagbladet 3F. Steffen Moses har i øvrigt været journalistpraktikant på Børsen, og under studierne arbejdede han på BT. I 2015 modtog han sammen med Datared. og Ekstra Bladet FUJ-prisen for undersøgende journalistik.

Jens Bojsen Ruskov, chefanalytiker

jbr@watchmedier.dk

Tlf.: 3330 8345

Jens Bojsen Ruskov, født 1975, er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet i 2001. Han har været ansat på Berlingske, siden Berlingske i 2002 købte Børsens Nyhedsmagasin, hvor han var ansat. Han har lige siden været tilknyttet Business-området som analytiker på Berlingske Nyhedsmagasin og Berlingske Business. Fra 2008 med titel af chefanalytiker i Berlingske Research. Jens har været på FinansWatch siden januar 2016.

Karen Johanne Manniche, journalistpraktikant

km@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8384

Karen Johanne Manniche, født 1992, er under uddannelse ved Roskilde Universitet, hvor hun læser journalistik og europæisk historie. Tidligere har hun været mentor for psykisk sårbare i Ungdommens Røde Kors.

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

fodevarewatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Finansiel controller i Nuuk - GrønlandsBANKEN
Key Account Manager til Corporate Banking i Aabenraa
Privatrådgiver, Skjern Bank Ribe
Spar Nord Holstebro søger privatrådgiver
Projektudviklingschef i BOKIS med stærk kendskab til digitale betalinger
Privatrådgiver til Sydbank Dragør
Privatrådgiver i Sydbank
Jurist til Sparekassen Sjælland-Fyn
Senior digital marketingsspecialist til Digital & Marketing - Nykredit
Thorco Bulk is hiring a new head of finance with responsibility for risk management, treasury and accounting
Kunderådgiver til København afdeling - Nordjyske Bank
Kunderådgiver til Rønde - Djurslands Bank
Privatrådgiver/seniorprivatrådgiver til center Østerbro - Nykredit
Porteføljemanager til valutareserven - Danmarks Nationalbank
Privatrådgiver til center Svendborg - Nykredit
Credit Risk Analyst - DLR Kredit
Erhvervsspecialist til Sydbank i Herning
Erfaren koncernjurist - Sampension
Vikar til Middle Office - Skandia
Vi søger en erhvervsrådgiver til erhvervsafdelingen for storkunder - Den Jyske Sparekasse
AP Pension søger aktiechef til nyoprettet stilling
Controller – Sygeforsikringen ”danmark”
Privatrådgiver til Totalbanken
Direktør, Spar Nord Lillebælt
Senior Quantitative Trader, Nordea Markets
Manager, Finance Processes - Fritz Hansen
Vi søger 2 ambitiøse privatrådgivere med overblik til filialen i Grindsted - Den Jyske Sparekasse
System- og dataspecialist med kendskab til regnskab og økonomi - Sydbank
Castellum Danmark søger Asset Manager til Hovedstadsområdet
Afdelingsdirektør, Storkunde Salg - Spar Nord
Lollands Bank søger kreditmedarbejder til kreditafdelingen i Nakskov
Kontorchef til nyoprettet kontor for teknologianvendelse og IT-tilsyn - Finanstilsynet
Seniorerhvervsrådgiver til center Herning - Nykredit
Privatrådgiver/seniorprivatrådgiver til center Roskilde - Nykredit
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449