FinansWatch

Ny viceboss i RD vil ikke kaldes kronprins: "Man skal passe på med at indrette sit liv efter et konkret job"

Det nye medlem af Realkredit Danmarks direktion har kun haft én arbejdsplads i sin karriere, som han erkender er "knap så eksotisk". Men selv om der er ting, han gerne ville have gjort om, er han tilfreds og firmaets mand helt ind til benet. Men han vil ikke se sig selv som kronprins.

Klaus Kristiansen er vicedirektør og risikoansvarlig i Realkredit Danmark. Siden 1. november også medlem af direktionen sammen med adm. direktør Carsten Nøddebo Rasmussen.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FinansWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Medie: Rasmussen og Smith i magtkamp om Nykredit-løsning

Nykredits topchef, Michael Rasmussen, og Forenet Kredits formand, Nina Smith, har været uenige om, hvilken løsning der var den bedste for realkreditkoncernen, skriver Finans. Ifølge mediets oplysninger har Smith følt, at Rasmussen ikke bakkede helhjertet op om ejerforeningens ønske, hvilket Smith dog selv afviser.

Ringridning og brandmænd hitter hos sønderjysk forsikringsselskab

Sønderjysk Forsikring har en alternativ tilgang til sponsorater. Men det giver god mening, at selskabet hvert år for eksempel støtter en lang række ringriderfester og mange frivillige brandværn med køb af nyt udstyr, siger forsikringsselskabets markedsføringsansvarlig.

Seneste Finansnyt

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere