FinansWatch

Som strisser i 80'erne jagtede han Blekingegadebanden: Nu prikker han til pensionsbranchens ømme punkt

Som PET-agent forsøgte han op gennem 1980'erne at fange tidens store forbryderbande, men ved en spontan handling endte han i forsikringsbranchen. Et par dage før 60-årsfødselsdagen er han som landechef for et udenlandsk forsikringsselskab på toppen af sin karriere og klar til en ny jagt – denne gang på de danske pensionsselskabers sygeforsikringer.

Christian Dehn er landechef i Danmark for det svenske forsikringsselskab Euro Accident. Han fylder 60 år søndag den 22. oktober.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FinansWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Medie: Rasmussen og Smith i magtkamp om Nykredit-løsning

Nykredits topchef, Michael Rasmussen, og Forenet Kredits formand, Nina Smith, har været uenige om, hvilken løsning der var den bedste for realkreditkoncernen, skriver Finans. Ifølge mediets oplysninger har Smith følt, at Rasmussen ikke bakkede helhjertet op om ejerforeningens ønske, hvilket Smith dog selv afviser.

Ringridning og brandmænd hitter hos sønderjysk forsikringsselskab

Sønderjysk Forsikring har en alternativ tilgang til sponsorater. Men det giver god mening, at selskabet hvert år for eksempel støtter en lang række ringriderfester og mange frivillige brandværn med køb af nyt udstyr, siger forsikringsselskabets markedsføringsansvarlig.

Seneste Finansnyt

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere