• Forside
  • Pengeinstitutter
  • Forsikring
  • Pension
  • Realkredit
  • FW Insight
  • Log ind
ANNONCE

BankNordik får sidsteplads i kundetilfredshed

I den nyeste kundetilfredshedsundersøgelse lander BankNordik nederst på listen. Banken har dog allerede fokus på området, som skal styrkes i det kommende år.

Foto: PR

BankNordik ender på en absolut sidsteplads i en ny kundeundersøgelse foretaget af Voxmeter. Banken ender dermed på en 20. plads med 5.137 point ud af 11.000 mulige.

BankNordik har dog ikke haft mulighed for at se de konkrete parametre der bliver spurgt ind til i undersøgelsen, og derfor vil Turið F. Arge, privatkundedirektør i banken, ikke udtale sig om den foreliggende undersøgelse.

Hun pointerer dog, at kundetilfredshed er et vigtigt område for banken.

"Vi forsøger kontinuerligt at forbedre os på området, og det er også en af de ting, vi kommer til at arbejde med i 2016. Lige nu er vi i gang med at ligge sidste hånd på strategien for det kommende år. Jeg kan ikke være så konkret lige nu, men de initiativer vi har på agendaen er nogle, som medfører, at kunderne får en bedre oplevelse. Det skulle også gerne medføre, at vi får mere tilfredse kunder," siger Turið F. Arge til FinansWatch.

 

Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis
Forsiden lige nu

Realkreditten tjente langt mere i 2016

Realkreditinstitutternes indtjening steg markant i det forgangne år, viser ny rapport fra Finanstilsynet. Det var et resultat af stigende kursreguleringer og bidragsindtægter samt faldende nedskrivninger.

Sådan kan virksomheder låne milliarder gratis

GN Store Nord har gennemført et obligationssalg, som ikke alene giver selskabet et lån på knap 1,7 mia. kr. i fem år til en rente på nul, men som også betyder, at medicoselskabet måske helt slipper for at tilbagebetale lånet. Hemmeligheden bag den gode handel er en såkaldt konvertibel obligation.

ANNONCE


Modtag nyhedsbreve fra FinansWatch gratis

Vilkår
Redaktør

David Bentow

db@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8382

Ansv. chefredaktør

Anders Heering

Udgiver

JP/Politikens Hus A/S
Annoncering og salg

Abonnement

Lars Bräuner

finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

Annoncering

Hanne Slot

hanne@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7428

Tlf.: 4021 0166

Job

Therese Warpe Jensen

therese@infowatch.dk

Tlf.: 7171 7420

Tlf.: 3113 0538

Abonnement

Prøv FinansWatch gratis eller få tilbud på et abonnement, der passer til lige netop dig eller din virksomhed. finanswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7449

 

Adresse

FinansWatch

St. Regnegade 12, 2. sal

1110 København K

Tlf.: 7077 7449