FinansWatch

Navne og Job

Danske Bank-chef tænker på sikkerhed døgnets 24 timer

Danske Banks it-sikkerhedschef har de seneste 30 år arbejdet intensivt med it-sikkerhed. Faktisk beskæftiger han sig døgnet rundt med sikkerhed, for han kan slet ikke lade være. Dog kan en gåtur på Fanø få hans tanker et andet sted. For en stund.

Nykredit-direktør rammer skarpt hjørne

Direktør i Nykredit lagde i tidernes morgen drømmen om at forske i matematik på hylden for at forfølge en karriere i finansbranchen. I morgen fylder han 50 år.

Freden, fasanerne og filialdirektøren der pludselig blev landskendt

Nordjyske Banks afdelingsdirektør på Læsø tøffer gerne rundt i sin have, mens han nyder naturen og roen. Men det stille øliv blev brat afbrudt, da karrieren for et par uger siden tog en uventet drejning, og samtlige landsdækkende medier stormede til Læsø for at tale med bankmanden.

Forløsende sejre og bitre nederlag til finansfolk ved lokalvalget

Flere finansfolk var på stemmesedlerne ved lokalvalget. Blandt andet kunne sønderjyderne stemme på Frøs Sparekasses topchef igennem 37 år, københavnerne kunne sætte kryds ved en kendt bankinvestor, og i Middelfart forsøgte en datacentralchef at blive borgmester.

Kamplysten DAB-formand stopper uden varsel og uden ord

Kun et år efter at Jakob Fastrup kæmpede og vandt det dramatiske slag om magten i Danske Andelskassers Bank (DAB), er han nu færdig som formand for banken. Den nye formand afdramatiserer Fastrups pludselige afgang, mens den ellers så kamplystne hovedperson klapper i som en østers.

Ny direktør skal sætte prop i EU's pølsemaskine

Lobbyorganisationen Finans Danmark har ansat en ny EU-frontkæmper, der skal sætte en stopper for EU's "pølsemaskine," som i disse år spytter ny regulering ud over de danske finansbosser. Der er brug for et temposkift, lyder det fra hovedpersonen.

Fortsat ingen afklaring om Nordea Livs direktion

Godt fem måneder efter at Lene Østerberg forlod direktionen i Nordea Liv & Pension, er det fortsat uvist, om der skal findes en afløser, der kan lede pensionsselskabet sammen med adm. direktør Steen Michael Erichsen.

Ledige stillinger

Finansjob

Se flere

Se flere

Jobskifte

Indsend jobskifte

Se alle