FinansWatch

Nets finder afløseren for forgyldt chef

Afløseren for Danmarks nok bedst betalte kommunikationschef i Nets er fundet. Hun har tidligere haft ansvaret for kommunikationen i Nordea Danmark.

Pia Stoklund

Nets har ansat Pia Stoklund som ny kommunikationschef, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra en stilling som viceadministrerende direktør hos kommunikationsbureauet Mannov og har tidligere været kommunikationschef for Nordea i Danmark.

Pia Stoklund afløser Karsten Anker Petersen, der har sagt sin stilling op, og som nok er bedst kendt for sin høje løn.

Op til børsnoteringen af Nets investerede han ifølge Berlingske 390.000 kr. i et nyt bonusprogram som i januar ifølge Berlingske var i nærheden af 35 mio. kr. værd.

Om den nye kommunikationschef får en tilsvarende løn, melder pressemeddelelsen ikke noget om.

"Det glæder os meget, at Pia har sagt ja til at blive Nets’ nye kommunikationschef. Pia har omfattende erfaring fra en række tunge kommunikationsstillinger i internationale virksomheder. Samtidig er hun en stærk leder, og hun mestrer både de interne og de eksterne aspekter af kommunikationsopgaven. Vi ser frem til, at hun blive en del af Nets-teamet," udtaler topchef i Nets, Bo Nilsson, i meddelsen.

Pia Stoklund er 49 år og uddannet cand. merc. i kommunikation & marketing fra CBS. Hun har også en lederuddannelse fra London Business School.

"Jeg ser frem til at blive en del af en sektor og virksomhed under stor forandring – og jeg glæder mig meget til at møde holdet, lære organisationen bedre at kende og sammen med mine nye kolleger udstikke retningen for den fremadrettede kommunikationsindsats," udtaler Pia Stoklund.

Hun tiltræder stillingen 1. September 2017.

Forsiden lige nu

Analysehus ser stor spredning i pensionskassers afkast i år

Ifølge analysehuset Morningstar har der blandt pensionskasser været stor spredning mellem top og bund målt på afkast i år, skriver Berlingske Business. Mens SEB og AP Pension ligger godt, har Skandia været udfordret af svingende dollarkurs.

Seneste Navne og Job

Relaterede

Finansjob

Se flere

Se flere

Jobskifte

Indsend jobskifte

Se alle